13 oktober 2014 -- 6:30

Haha, gjett om jeg synes den overskriften er morsom a! Vurderte i tillegg å skrive «i går hadde Ingrid og jeg så mye vett i knollen, at vi gikk til Vettakollen». Men det blir for dumt, så det skal jeg ikke skrive.

I går gikk Ingrid og jeg tur i skogen. Ferden gikk til Vettakollen, og videre innover, før vi endte opp ved Sognsvann. Vanligvis går vi tidlig, men Ingrid skulle feire en ikke-eksisterende dag (haha), og jeg ønsket å sove litt ekstra, så da passet det fint å legge avgang til litt senere. Og gjett om det var en god avgjørelse – hadde vi gått tidlig hadde vi måttet gå i pøseregn. Utpå dagen, da vi gikk tur, strålte solen, og alt var bare helt topp! Okei, så var det klissvått, og vi plumpet både én og fem ganger (det kalles kanskje ikke plumping når man ikke har noe annet valg enn å gå rett ut i en bekk), men det er vi jo vant til, så det la ingen demper på stemningen.

1

2

3

4

5

6

7

8

Ingrid hilser til den herlige byen vår.

9

10

Kamillapose!

11

12

13

14

15

16

Takk for en utrolig flott tur, Ingrid.

Mandag! Ny uke! Jeg er klar, og det håper jeg dere er også. Ha en fin en!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Dag sier:

    Heia Ingrid <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.