8 oktober 2014 -- 12:51

Hei, dere. Jeg føler det kan være greit å bare si det som trolig er ganske tydelig: bloggen blir ikke like hyppig oppdatert lenger. Jeg synes det er gøy å blogge, og jeg har ingen planer om å slutte, men alle hverdagsinnleggene føler jeg meg litt ferdig med, og jeg har lært at underholdning skal være forutsigbart, så da tenker jeg det er greit å si i fra. Natur, trening og ikke minst all bablingen om livet, og min holdning til det, blir det ikke slutt på. Spesielt ikke sistnevnte – det er den bloggingen jeg synes er artigst å drive med. Det er også den bloggingen jeg får best respons på, så jeg tenker det blir en fin situasjon. Jeg har en hel del på lager oppi topplokket.

Hittil dette semesteret har jeg både drevet med skole, jobb og trening mer enn jeg har gjort tidligere, samtidig som jeg føler jeg har vært sosial i større grad. Med tanke på at jeg foretrekker å sove tilstrekkelig til å føle meg uthvilt, blir det dermed ikke like mange grytidligere morgener som før. Forrige skoleår var det om morgenen jeg blogget. Nå har det blitt en kveldsgreie, og når jeg noen kvelder kommer hjem ganske sent, blir det altså til at bloggingen utgår. Da kjenner dere ståa, og så kan vi leve lykkelig i alle våre dager.

IMG_2308

Her flyr timene av gårde. Nå skal jeg lese videre om aterosklerose. Håper alt er bra med dere!

 

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Torhild sier:

  Vil bare si en ting klart og tydelig, er helt ok med mindre hyppige oppdateringer – men ALDRI slutt!! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, jeg digger lesere som deg 😀 Jeg skal ikke slutte med det første – om jeg så blir sittende igjen med fem lesere. Bloggen er et koselig fristed 🙂 Virkelig hyggelig å være ønsket!

   • Torhild sier:

    Jeg er vertfall en fast og trofast leser. Og besøker bloggen litt for ofte i håp om nytt innlegg 😉 Du er rett og slett tipp, topp, tommel opp 🙂

 2. Mille sier:

  Åå, jeg koste meg sånn med Menneskekroppen når jeg leste medisin grunnfag for noen år siden! Virkelig bra bok 🙂 Lykke til med lesingen!

  • Kamilla K sier:

   Den er så forklarende, illustrerende og god. Liker når de legger ekstra omtanke i designutviklingen av lærebøker 🙂
   Takk for det!

 3. Rebecca sier:

  Så lenge du ikke slutter og alt er bra med deg 🙂 Hva er det du studerer nå foresten? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg slutter ikke, og jeg har det utrolig bra nå, så da har vi en deal 😀
   Nå studerer jeg ernæring. Hoppet fra ett fakultet til et annet, innenfor samme konsern 😛 Liker meg der 😀

 4. Eirin sier:

  Hurra for flere tanke-bable-livet innlegg fra deg, Kamilla! Må si jeg har savnet morgeninnleggene dine veldig denne høsten (ja, faktisk 🙂 ), men hvis det er en konsekvens av at du lever livet og har det bra, så er det så verdt det. For det unner jeg deg! Men lov meg å aldri slutte å blogge da, please? Du er så bra!

  God onsdagskveld til deg!

  • Kamilla K sier:

   Ble sittende og smile av den kommentaren der. Tusen, tusen takk! Er så glad jeg har lesere som deg, du skulle bare visst. Jeg ga meg selv litt dårlig samvittighet for at det ble forandringer, men samtidig liker jeg hvordan ting er nå, og da får det gå 🙂
   DET kan jeg ikke love, haha. Men slik det ser ut nå blir dere ikke kvitt meg på lange tider i hvert fall 😀
   Håper du får en fin torsdag, og helg etterhvert 🙂 Takk for alle gode ord du legger igjen.

 5. Malin sier:

  Slenger meg på de andre, så lenge du ikke slutter så er alt ok!

 6. Marte sier:

  Når savnet blir for stort stikker jeg en tur innom «nyttige innlegg» 😀
  Så lenge ud ikke slutter helt, som de sier over!

  Du fortjener uansett å fokusere på ditt liv og det som gir deg glede! 😀

 7. Linn sier:

  Det er helt ok så lenge det virkelig blir «i alle dine dager» 😉 og sånn du holder på så blir det jo maaaange dager 😀
  Du kan jo kanskje relansere tidligere innlegg for både oss gamle og for de nye? Også synes jeg virkelig det er på tide at du blogger mer om veskene dine. Husker du blogget litt om veskene dine før, men så forsvant alt det da du slettet tidligere deler fra bloggen 🙁
  Ps! ELSKER de pennene der! Tror til og med jeg har nevnt det en gang før. hehe.

  • Kamilla K sier:

   Hahaha, den første der likte jeg veldig godt 😆
   Relansering er ingen dum idé, skal se nærmere på saken 😉 Veskeinnlegg må jeg jo kunne fikse, det er alt for lenge siden sist. Takk for tips 😀 Og ikke fortvil, ingen innlegg er slettet, de er bare skjult. Hehe.
   Pennene er geniale! Digger dem selv.

 8. G sier:

  Jeg blar meg heller tilbake i arkivet når jeg ser det ikke er noe nytt innlegg. Masse(!) bra å lese 🙂 glad for at du har det så bra, så da får det gå brass mindre hyppige innlegg. Men som nevnt over, savner litt morgeninnleggene dine, men har såklart full forståelse

  • Kamilla K sier:

   Ååååå, jeg har så flotte lesere 😀 Tusen, tusen takk! Tror nesten ikke dere forstår hvor glad jeg blir av slike kommentarer, setter enormt pris på det. Og hvem vet – kanskje ting snur igjen, og at det blir morgeninnlegg… Alt til sin tid 🙂
   Igjen – takk! God natt 🙂

 9. Dag sier:

  Never give up! Heia Kamilla!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.