19 oktober 2014 -- 11:18

Jeg er valpepasser denne helgen, og gjett om jeg koser meg! Som jeg har nevnt flere ganger før, har jeg blitt så glad i den herlige pelsklumpen. Gøy å få se så mye av utviklingen hans, jeg føler det er kort tid siden jeg var med ut til oppdretteren for å se på ham, før han var henteklar. Han vokser så fort! Og det er så fascinerende å se hvor tilpasningsdyktig han er. Jeg vet at eierne hans er smarte på det, og har eksponert ham for mye forskjellig, og sosialisert ham fra tidligere stunder. Det tok ikke mange minuttene før han slo seg til ro her hjemme i hvert fall, det var hyggelig å se.

Jeg trodde jeg skulle leke og dulle med ham absolutt hele tiden, men så fort vi har lekt i en halvtime, vil han jo sove i en liten evighet. Så jeg har fått gjort masse skolearbeid allerede i dag. Deilig! Snart skal vi møte søsteren min for en liten tusletur. Gleder meg til han blir stor nok til å være med meg i skogen. Ah, tenk at det er mulig å være så god!

IMG_2774

Min ville lørdagskveld, haha. Pledd på gulvet, melk, tv og valpekos. Helt perfekt.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Kristin sier:

    Å nommiiin! For en søt og herlig pelsdott! 😀 Det er en eurasier, er det ikke? En av mine nærmeste venninner får seg en sånn en i desember, GJETT om jeg gleder meg da!

    • Kamilla K sier:

      Det stemmer! Herlighet, du må bare glede deg masse, og sørge for at du får tantestatus snarest 😀 Jeg er så glad i den klumpen at jeg har ikke ord 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.