Høstmagi

Hei og god morgen!

Den planlagte søndagsturen ble avlyst sent lørdag kveld, så jeg bestemte meg for at søndag heller skulle bli lesedag. I det jeg skulle finne frem bøkene tittet solen inn av vinduet, og jeg hadde en liten kamp med meg selv. Lese eller gå tur? “Du ligger langt foran skjemaet, og har straks jobbet deg ferdig med pensum og innleveringsoppgaver i to av semesterets tre fag – du trenger absolutt ikke lese i dag.” Så da var det bare å snøre på seg skoene, og komme seg ut døren. Angret ikke et sekund. 17 km med ren livsnyting.

1

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

16

Høst i Oslo, på sitt beste. Da jeg kom hjem ventet en e-post fra veilederen min på skolen, som skrev at det virket som jeg hadde forstått pensumet godt, og at jeg jobbet bra. Å gå tur var definitivt riktig avgjørelse.

Ny uke betyr nye dager som skal fylles med fine ting. Det er godt å ha det godt. Lag en bra uke, fintfolk!

6 kommentarer til “Høstmagi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *