29 oktober 2014 -- 6:20

Treningen går så bra for tiden, at jeg nesten blir litt forundret. Skulle skrive «satt ut», men forundret er et så artig ord. Og jeg blir forundret, for jeg trodde hele perioden med nybegynnerøkning var over for lengst. Men ting går bare bedre og bedre, og har gjort det i flere måender nå. Jeg synes det er så gøy! Treningen tar en del tid, men når det føles givende og det foregår i et så godt miljø, er det ikke dumt.

Før satte jeg spesifikke mål for treningen, og det ga meg mye. Noe å jobbe mot, og den følelsen når målet kan krysses av for… Nå har jeg ingen slike mål, det generelle målet er å bli flinkere og sterkere. Mestringsfølelsen får jeg ofte, rett og slett fordi jeg føler jeg mestrer løftene, uten at det nødvendigvis er et maksløft, og jeg tror man må ha funnet «sin greie» for å forstå hvor godt noe slikt føles. Åh, den unner jeg dere alle. Har flere den, med et eller annet? Jeg vil gjerne lese (og bli gira på deres vegne).

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Christine sier:

  Nå kommer jeg rett fra trening, og kjenner på den samme gira følelsen! 90 kg knebøy, lett! Forrige rekord var for to uker siden, på 75 kg. Dette er så moro!!1

  Ønsker deg en strålende dag, Kamilla!

 2. Malin sier:

  Mestringsfølelse <3

  Å ENDELIG mestre pull ups, for så å klare 2 stk uken etterpå var en deilig følelse. Satser på 5 stk innen nyttår 🙂

  Håper du får en nydelig onsdag 🙂

 3. G sier:

  Mestringsfølelse Er gull!!! Så flink du er

 4. Kristin sier:

  Åh, så herlig! Det er så drøyt det du får til, Kamilla, og ikke minst inspirerende! 😀
  Jeg har virkelig fått sansen for styrketrening, det gir meg så mye både fysisk og psykisk. Driver med et helkroppsprogram nå, og har et mål om å gjennomføre det minst to ganger i uka (og andre ting i tillegg). Jeg er en fis når det gjelder styrke sammenlignet med deg og mange andre, men bare det at jeg er i stand til å legge på mer vekt hver gang er helt fantastisk. I benkpress klarer jeg bare stanga enda, men på mandag klarte jeg flere reps enn treninga før der – mitt første mål der før jeg øker vekta er å klare 3 sett x 8 reps med stanga. Haha, sier litt om hvilket nivå jeg ligger på, men det blir jo bare bedre 😀

  Har sagt det før, og sier det igjen: du er en STOR inspirasjon, kjære Kamilla! Jeg blir påvirket av deg på en god måte – ikke noe usunt press! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det, Kristin 🙂 Har det veldig gøy med treningen.
   Høres helt supert ut, det du driver med! Og det å kun klare stanga i benkpress – jeg har vært der selv! Det er bare å stå på, utvikle deg, og ikke minst nyte hele læringsprosessen 🙂
   Hjertelig tusen takk for de fine ordene, slikt setter jeg utrolig stor pris på!
   Ha en fin dag, Kristin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.