28 september 2014 -- 11:55

Mandag: Knebøypers! 127 kg og 128 kg, i tillegg til ny 3RM (114 kg) og ny 2RM (120 kg – som jeg tok to ganger). Gøy! Så ble det sannelig pers i rykk også, og selv om den vekten ikke går på styrke for min del, er det jo gøy å tørre å slenge litt mer vekt over hodet. Good mornings opp ti 60 kg x5, og så push-press og noen småøvelser. Superduper økt.

Tirsdag: Benkpress gikk finfint, med repspers på 58 kg (fem reps), 62,5 kg (tre reps) og 66 kg (to reps). Fremgang er virkelig artig. Skulderpress, knebøy med høy stang, markløft og en del småøvelser. Økten kjentes riktig så bra ut.

Onsdag: Rykk, støt og tempo-frontbøy. Grei økt.

IMG_2117

Torsdag: Markløft opp til 135 kg, frontbøymengde og noen sett med push-press. Hodet var langt av gårde, så økten ble ikke det helt store. Etter markløften hadde jeg brukt opp fokuset, og med masse å tenke på fra dagen som hadde vært, ga jeg meg like gjerne der. Ulikt meg, men null stress. Fikk meg en fin tur hjem.

Fredag: Tilbake til godfølelsen. Benkpress var hovedøvelsen, og det gikk så bra atte. Ingen persing, men siste løftet var på 69,5 kg, og det gikk greit, så da lover det godt for fremgangen. Noen repsperser ble det både i benkpress og skulderpress. Skulle ha lette knebøy, og på siste sett skulle jeg bare ha én rep, så da ble det 120 kg. Haha filmet løftet, og måtte le da jeg hørte samtalen med Fredrik etter løftet. «Det gikk jo LETT» – «Det er bare 120 kg da…» BARE. For to måneder siden var det et seigt maksløft. Avsluttet med markløft, som kjentes overraskende lett ut. Digg!

IMG_2116

Lørdag: Tunge frontbøy, halvtunge støt og tunge markløft fra kloss. Så måtte jeg fyke av gårde for å rekke resten av dagens program. Men det ble en god økt, og det er det viktigste.

IMG_2115

Søndag: Forrige uke skrev jeg at jeg ikke skulle trene, men det ble en miniøkt likevel. Tenker i samme baner i dag. Tur og litt sprell. Ikke noen tunge løft, bare litt lek. Bra opplegg. Bra liv.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.