21 september 2014 -- 9:04

Haha, dette er så gøy at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Joda, det vet jeg; på Magnat. Treningen går så bra, og jeg har det veldig gøy med å bli sterkere, løfte bedre, være med fine folk, og utvikle det mentale aspektet i tillegg. Tipp-topp!

Mandag: Time med Fredrik. Gode rykk som oppvarming, deretter noen sett med 50 kg knebøyhopp, før det ble knebøypers! Først repspers på 113 kg, 118 kg og 119 kg, før jeg tok ett løft på 120 kg og ett løft på 123 kg. Deretter satt 126 kg. Gøy! Avsluttet med good mornings, push-press og litt annet smått.

Tirsdag: Benkpress på hovedmenyen. Der ble det repspers på 57,5 kg (fem reps) og 61 kg (tre reps) før det ble pers, med 70 kg! Endelig røde skiver, det har jeg gledet meg så lenge til. Wiiii! Skulderpress gikk fint, knebøy med høy stang tok jeg opp til 110 kg – følte jeg hadde mer inne der, og så avsluttet jeg med markløft opp til 130 kg.

Onsdag: Aktiv hvile, også kalt Kamilla-leker-vektløfter-dag. En del gode rykk og en del gode støt, før litt lette tempo-frontbøy for å gjøre kropp og hode klart for torsdagsøkta.

Torsdag: Frontbøypers! Wiiii! 90 kg. Tallene der har steget greit bra, jeg blir fortsatt paff når jeg ser at jeg skal ha flere repetisjoner på for eksempel 75 kg. «Det er nesten det meste jeg klarer jo!» Men nei. Hodet henger litt etter der, men med tanke på hvor lite jeg har trent frontbøy er det vel ikke så rart. Etter persen ventet støt, markløft opp til 138 kg, mark fra kloss, og et dryss av noen mindre øvelser.

Fredag: Time med Fredrik. Ingen pers! Slå den, liksom. Haha. Ble repspers på 65 kg i benkpress da, det er jeg ganske fornøyd med. Skulderpressen går fremover også – tempoet blir stadig bedre på høyreps. Skulle kjøre «lette knebøy» og gikk opp til et par repetisjoner på 113 kg, føltes bra. Lette markløft gikk også fint, med et par repetisjoner på 123 kg.

Lørdag: Aktiv hvile, altså nok en vektløfterøkt. Jeg digger å kunne være styrkeløfter på fire økter, og vektløfter på de to andre. Finfin balanse. En haug med gode rykk, og den ene repspersen etter den andre. Deretter støtet jeg, og det føltes såpass lett, så da perset jeg like gjerne der. I rykk er persen min ganske misvisende, for jeg kan ta tre reps på et par kilo under persen, og det er jo «feil». Hovedproblemet er at jeg ikke tør. I støt tør jeg heldigvis litt mer, det er ikke en like avansert øvelse sånn sett. Men også der er tallene ikke helt representative. Styrken er jo klar for så mye mer, så jeg merker det bare gjelder å få teknikk og hode med på leken.

Søndag: Treningsfri. Skal gå meg en lang tur, og nyte livet. Jeg har det så bra. Det er godt!

Ellers har det blitt vesentlig færre gåturer på meg denne uken, med omtrent 30 km tur totalt. Har jo hatt en ganske hektisk uke, med program fra morgen til kveld. Har få av dem i løpet av semesteret, synes jeg taklet det veldig bra. God følelse å avslutte uken med. God søndag, dere fine!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Caroline sier:

    Du er MEGARÅ!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.