12 september 2014 -- 7:00

Noe av det jeg nyter mest med studentlivet, forutenom spennende pensum, er de fleksible hverdagene. Jeg føler dette semesteret går veldig bra foreløpig, og jeg ligger et fint stykke foran skjema. Det er behagelig. Jeg liker som kjent ikke å stresse, så når brikkene nærmest automatisk faller på plass, blir jeg ekstra fornøyd.

Når de fleste dagene er fleksible gir det rom for å gå turer på tidspunkter der andre er på jobb/skole. Forrige torsdag gikk Hilde, Zico og jeg tur på Bygdøy, og på onsdag gjentok vi suksessen. For en herlig måte å starte dagen på.

1

2

Zico logrer, løper, løper, løper, peser, løper, logrer og løper litt mer. Skikkelig gladgutt.

3

Skikkelig lavvann, aldri sett Paradisbukta slik før.

4

Haha, sjekk Zico rister seg. Badehund!

5

Turbanden – den glade trio.

6

Utrolig kjekt å kunne nyte varme, finvær og ro når man har muligheten. Takknemlig for det. Også har vi møtt på rådyr på begge turene. Søte dyr, husker alltid det var stas når de kom på besøk i hagen på Nordstrand.

I dag venter en uvanlig dag for min del, men jeg har stor tro på at den blir fin. Blant annet skal jeg på vitnemålssermoni for bachelorkullet mitt, i kveld. Satser på at det blir en hyggelig begivenhet. God fredag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.