8 september 2014 -- 6:45

God mandagsmorgen!

Ah, jeg har ledd så mye i helgen, at man nesten kan lure på om det er bra. Humret til og med da jeg skulle sove i går. Festlig måte å irritere seg selv på – jeg er jo så opptatt av å prioritere nok søvn, men når man føler for å le av absolutt alt er det ikke stort man får gjort med saken. Tidenes mest fantastiske problem, eller hva?

Noe av det som har gjort helgen ekstra fin, er at jeg har fått henge litt med favorittvalpen min. Han er fra kullet jeg var med å se på for et par uker siden, og er av den rasen jeg har lyst på selv. Åh, han er så god! Gleder meg til han blir stor nok til å gå langt. Tante-Kamilla skal ta han med på så mange fine markaturer.

nydeligste

Det er helt fantastisk hva det å ha gode mennesker og dyr rundt seg, gjør med en.

Nå er jeg klar for en ny uke. Har stor tro på at den blir både morsom, utfordrende, lærerik og givende. Målene er satt, målene skal nås. Først: kaffe. Game on!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Idadida sier:

    Å herreguud! For en vakker skapning. En ekte kosebamse! 🙂

  2. Elise sier:

    For en fantastisk søøøt valp. Får så lyst på dyr når jeg ser så utrolig skjønne skapninger. Ha en fabelaktig uke 🙂

  3. Karoline sier:

    Herregud, så vakker <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.