27 september 2014 -- 9:00

Jeg sa jeg skulle få gått i skogen igjen denne uken, så på onsdag turet Kristin og jeg til skogs. Med oss hadde vi Aaron, og det ble noen meget trivelige timer på oss alle tre. Ah, Kristin er så god å prate med. Unik venn.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Flott tur, flott selskap, digg turvær, og i det hele tatt. Tenk at vi har muligheten til å gå slike turer, føle oss trygge, tulle og le, ha gode samtaler, være ikledd behagelige og varme klær, og bare… kose oss maksimalt. Heldige!

Vi har avtalt ny tur til uken, jeg gleder meg allerede! Håper noen av dere skal på skogstur i løpet av helgen.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Vilde sier:

    Nå tror jeg det blir skogtur i ettermiddag. Fine bilder!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.