9 september 2014 -- 9:10

Planen var å sove bittelitt lenger enn vanlig i dag, og så gå en lang tur alene. Hadde planlagt ruten, og lastet ned noen Balanced Bites-podcaster. Våknet til planlagt tid, hørte at det regnet, snudde meg, og sov videre. Ulikt meg, men i dag kjentes det riktig så godt. I går gikk jeg syv km i regnet, og jeg har egentlig ingenting i mot det, når turen likevel ender hjemme, men det er jo ikke like hyggelig som å gå tur i oppholdsvær. Kanskje det blir kveldstur, kanskje det ikke blir tur. Me får sjå!

I går perset jeg i knebøy da! Wiiii! Det var i midten av januar i år at jeg klarte 100 kg, så at jeg har 125 kg nå er visst litt rart. Eller «helt insane» som han som har fått meg til å bli så sterk, sa. Gøy er det uansett! Og ekstra gøy er det at det var etter at jeg hadde kjørt masse tunge bøy på forhånd. 11 reps på over 90% av maks. Det skulle liksom ikke gå. Bare liksom da, for det gikk jo.

Først tok jeg 50 kg 5×3 knebøyhopp, og så ventet denne bøyseansen (og et drøss av andre øvelser):

 • 70 kg x 5 reps
 • 90 kg x 5 reps
 • 110 kg x 3 reps
 • 110 kg x 3 reps
 • 112.5 kg x 3 reps (repspers)
 • 115 kg x 2 reps
 • 117.5 kg x 2 reps (repspers)
 • 115 kg x 2 reps
 • 120 kg x 1 rep
 • 120 kg x 1 rep
 • 125 kg x 1 rep (PERS!)

Og persen så slik ut:

Dette er så gøøøøøy! Får lyst til å løpe rundt meg selv og synge (skrike), blir så gira av all fremgangen. Allerede i februar begynte Fredrik (og flere andre) og si til meg at jeg ikke kunne belage meg på så god fremgang lenger, for nå var jeg kommet til et typisk stagneringsnivå. Haha, morsomme folk. De drikker sikkert ikke kraft.

I dag står skole på planen, det gleder jeg meg til. Skole, trening, mat og kanskje tur. Håper deres dag også blir fin!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Jeg skrev det på instagram, men må si det igjen, jeg blir så imponert og inspirert av deg 😀 kjenner meg så igjen i det du skriver om å bli gira av fremgangen, den følelsen går det nesten ikke an å beskrive. den har blitt helt essensiell for meg. det må ikke nødvendigvis være pers hver økt, men bare det å klare en rep mer, føle at teknikken ser finere ut… ja. jeg elsker styketrening, rett og slett. haha. ha en fin dag, fine du!

  • Kamilla K sier:

   Åh, jeg blir gira bare av å lese hvor gira du er, haha 😀 Fremgang er virkelig gøy, og følelsen av å bli sterkere er rett og slett i en egen kategori. Ah, dette her altså. Digger at du finner glede i det selv, Silje! 🙂 Virker som du gjør det godt!

 2. Hanna sier:

  Du er rå! Jeg blir så imponert 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.