28 august 2014 -- 6:50

Gudd mårning!

Å, jeg fikk gjort så mye i går. Følelsen av produktive dager er en følelse jeg liker svært godt. Ikke bare føler jeg at jeg kommer fremover med det jeg ønsker i livet, lærer masse, koser meg, og har det gøy, men jeg får så enormt mye energi av å føle meg produktiv. Det er som om jeg har satt hodet i optimalt gir, og ting bare flyter. Ah, for en dårlig metafor, haha! Poenget er egentlig bare å si at det er godt å fylle dagene med meningsfylt innhold. Det er en av grunnene til at mandag er min favorittdag: hver mandag er starten på en rekke av syv dager man kan fylle med det en ønsker. I hvert fall til en viss grad. Og de fleste av oss i dette landet har jo muligheten til å velge svært bredt så fort vi er ferdige med videregående. Vi er heldige. Jeg føler meg heldig.

IMG_9081

Jeg har kladdet ned flere blogginnlegg i kjent Kamilla-stil. Dere vet, om livsglede, å takle skuffelser, måter å se på hverdagen på, målsettinger i livet, prioriteringer, og alt det jeg synes er uhyre interessant. Må bare gå over dem, og justere litt her og der. Det er godt å være tilbake i det moduset. Skrivemoduset. Det har vært godt med en pause, på samme måte som det er godt med ferier i ny og ne, men jeg er glad kverna i hodet er satt i gang igjen. Dette går bare én vei, og det er oppover. Bobler snart over av energi!

Nå får jeg komme meg av gårde til CK, og så bærer det rett til Magnat i ettermiddag. God torsdag!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Godt å høre at du er tilbake i riktig spor!

  Hadde selv en slik produktiv dag i går, og da sovner jeg alltid med en så deilig følelse og et stort smil om munnen 🙂

  God torsdag – nå er det snart helg også 😀

  Klem!

 2. Vilde sier:

  Så bra! Gleder meg til å lese de nye innleggene.

 3. Dag sier:

  Heia Skrivemodus!

 4. Åshild sier:

  Åååå – nå blir det leseglede Kamilla! 😀 Glede!

  Ha ei fin helg 🙂

 5. Elise sier:

  Så deilig å være tilbake i rett spor igjen 🙂 Gleder meg til masse ekte Kamilla K-innlegg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.