5 august 2014 -- 6:50

Mange føler vel at halvåret begynner for alvor neste uke, eller uken etter det. For min del startet «høsten» i går. Og for en fin start det ble! Uvant med så tidlig morgen, og fullt kjør fra morgen til kveld, men med så godt selskap og så givende gjøremål satt jeg igjen med følelsen av en ordentlig bra dag. Også tok jeg ny pers i knebøy da, og hadde i det hele tatt en knallgod treningsøkt. Slikt gir mye overskudd!

Dere vet jo at jeg digger mandager. Ny start. Blanke ark. Masse bra i vente. August er helt lik. Starten på noe nytt, masse forventninger, nye bekjentskaper, nye mål blir satt, alle opplevelsene og minnene som ligger på lur…

De siste ukene og dagene har vært preget av mye uteaktivitet, sosialt samvær i store mengder, og i det hele tatt fokus på det jeg gjør best: nyte livet!

IMG_0094

Grefsenkollen! Alltid en slager.

IMG_0110

Rekekveld hos Thea, vi hadde masse å prate om etter en hel sommer uten å møtes.

IMG_0139

Skogsturer med Ingrid er og blir en av mine favorittaktiviteter. Det vennskapet… Hellig!

IMG_0208

På tur i helgen møtte jeg på denne fantastiske gjenstanden. Ønsker meg en slik i voksenstørrelse.

IMG_0221

Maridalsvannet, lørdag kveld. Naturen altså…

IMG_0238

Søndag tilbragte jeg noen timer på Evita på Sørenga. Skrevet det før, men gjør det gjerne igjen: DRA DIT! Så fin beliggenhet, utenfor Operaen, og så mye godt på menyen.

IMG_0240

Klar for å svette. Haha, denne varmen er helt sprø! Til og med i går, da det regnet en del, var svetten et faktum. Og ikke rent få av de jeg møtte innledet samtalene med «åh, jeg svetter bort!» Deilig!

Vel, nå skal jeg komme meg av gårde, for å gjøre mer nyttige ting, og selvsagt svette litt mer. Og i dag er første time med Fredrik igjen, etter noe sånt som to måneders pause. Det blir bra! Jeg skal spare dere for den spøken der jeg sier at det er en grunn til at «coaching» er nesten likt som «ka-ching!» Humor! God tirsdag a, dere!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Kjære Kamilla!

  Hvordan kom du deg over «kneika»? Er kneika egentlig et ord? Det ble så rart når jeg skrev det. Hjalp det deg å ha kunnskap om ditt eget sinn, og teknikker osv du har lært fra bøker og sånn?
  Hva har du lært om deg selv som du ble overrasket over etter at du la om livsstilen? Eller var du «sterk» psykisk også før du la om livsstilen din..eller mener du at dette henger sammen?

  Oi dette ble mange spørsmål. Blir glad hvis du bare svarer på to-tre-seks spørsmål 😛

 2. Ingrid sier:

  Ser ut som du koser deg! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.