25 august 2014 -- 6:40

I går smeltet hjertet mitt, dere. Jørn og Celine har kjøpt seg valp, og den er bare seks uker, så de har ikke fått den med seg hjem enda. I går ble jeg med på den ukentlige turen for å hilse på valpekullet, og altså… Jeg har nesten ikke ord. Jeg ble så forelsket i den ene – vi fant virkelig tonen. Hva jeg skulle gjort for å kalle den min.

5

SE PÅ DEN DA! Å, det skulle nesten ikke vært lov å være så søt.

1

1) Kosetid med sin kommende matfar. 2) Meg og hjerteknuseren. 3) Alle skal få! 4) Sovetid.

2

Det var helt komisk hvordan alle sluknet helt samtidig, etter masse lek og fanteri.

3

Trenger jeg skrive noe? Jeg koste meg så mye at jeg gjerne skulle bodd i hagen der med dem. Å være med de valpene hevet lykkenivået i kroppen. Det burde vært en terapimetode, det mener jeg.

4

Haha, åååå! Jeg får lyst til å kose med skjermen. Den pelsen…

Får vel nesten legge ut denne lille videosnutten også, som dessverre er i dårlig snapchat-kvalitet, men likevel.

Jeg har i mange år tenkt at jeg har lyst på hund. Nå er den tanken svært, svært forsterket.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Ååå, jeg s m e l t e r. Søt sa du? 😀
  Ikke så dum tanke det med å bruke det som en terapimetode! Det tror jeg kunne hatt effekt, og gitt mange noe veldig positivt.
  Ønsker deg en super uke, Kamilla! 🙂

 2. Maja sier:

  Dyr brukes faktisk aktivt som terapimetode mange steder. 😉 Blant annet på Gaustad! Der har de terapi med hester, hvor pasientene får stelle, kose med og ri på hestene som bor på Gaustad. 🙂 Det er også mange psykologer og psykiatere som anbefaler samvær med dyr (spesielt hunder og katter), særlig til mennesker med depresjon, fordi man a) får fokus over på noe annet enn seg selv og sine problemer b) blir nødt til å komme seg ut og i bevegelse (noe som i seg selv har en antidepressiv effekt!) og c) opplever den uforbeholdne kjærligheten og hengivenheten man får fra et dyr. Også hjelper selvsagt kosen littegranne på ekstra tunge dager. De har også inført «dyredag» på enkelte eldrehjem, hvor besøkshunder og -katter blir tatt med til de gamle slik at de får kose og leke, noe som også har vist seg å ha god effekt på trivsel og helse. Dyreterapi er helt supert, med andre ord!

  • Kamilla K sier:

   Å, så godt å høre! Jeg kan tenke meg det er effektivt på mange. Jeg merket i hvert fall stor forskjell på meg selv da jg var med valpene, og jeg var jo svært så glad i utgangspunktet 🙂 Takk for all info, psykolog-Maja!

 3. Vilde sier:

  Halloooo, så fin! Skal ha hund en gang i fremtiden, det er jeg helt sikker på.

 4. Maren sier:

  Nommen herlandussen så søt 😀 <3

 5. N sier:

  Noe så søtt! Fikk lyst til å gi den en stooor klem 🙂

 6. Susanne sier:

  Ååå herregud! Så heldig du er! Jeg vil også kose (mose) 😀

 7. Dag sier:

  Heia Valp!

 8. Karoline sier:

  Det er noe av det søteste jeg har sett! <3 Jeg har også veldig lyst på hund, men sålenge jeg bor hos foreldrene mine er det dessverre helt uaktuelt 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.