14 august 2014 -- 6:45

1

1) Kveldstur, inkludert tenkepause. Har det så godt. Det er deilig å sette pris på. 2) 124 kg knebøy. GØY! 3) Der går grensen…! 4) Fikk ny kopp av søsteren min. Definitivt ny favoritt. Kaffen smaker ekstra godt i K-koppen. 5) Kosetid med Villa, en av mine firbeinte venner. 6) Utsikten fra Grefsenkollen, en eller annen kveld. 7) Kamilla-tid, med kaffe, nyheter og kryssord. Helgekos. 8) Lek og tull med capsen til Martin, et av de kuleste menneskene jeg kjenner.

Synes #kamillapose bør få et eget bilde her også. Fra en meget festlig tur med Kristin. Så mye latter og lek!

3

Tidligere i uken skrev jeg at det kom til å bli en hektisk uke, og det er det virkelig. Jeg begynner å bli sliten, men nå er det torsdag, hvilket betyr at det kun er i dag og i morgen igjen, før ting roer seg litt. Det skal bli godt. Jeg er jo helt klart mest begeistret for hverdagene, men denne uken er uvanlig travel for min del, så jeg føler ikke den ordentlige hverdagen begynner før på mandag. Det gleder jeg meg til! Men for all del, jeg koser meg mye nå også. Gjør ting jeg liker, på steder jeg trives, i samarbeid med folk jeg digger. Det er et godt liv, det her.

God torsdag, fintfolk! Håper dere nyter tilværelsen.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Torhild sier:

  Åh, jeg blir så glad av bloggen din!!! Kan man kjøpe sånne som deg på boks? Trenger flere gledesspredere i hverdagen min 🙂

  • Kamilla K sier:

   ÅH! Er det mulig, eller? Jeg blir så glad 😀 Tusen takk for tidenes herligste kompliment, Torhild! Smiler stort til deg via skjermen her nå, og de rundt meg får nok merke effekten av det i de tidlige morgentimer. Blir så gira av slike kommentarer. TAKK!!! Håper du får en herlig fredag, og helg 🙂

   • Torhild sier:

    Nå smiler jeg igjen! Du herlige menneske!
    Takk, og det samme til deg – håper du får en super fredag og en enda bedre helg! 🙂

    • Kamilla K sier:

     Du er god, altså 😀 Takk for at du henger her inne, og ekstra mye takk for at du legger igjen så herlige ord! Setter veldig stor pris på det 🙂 Ha en knallfin helg 😀

 2. …ville bare si at du gløder om dagen 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.