18 august 2014 -- 7:04

Goooood morgen!

Det er tolv grader ute, knappen oppå iPhonen min har sluttet å fungere, jeg har sovet skikkelig dårlig i natt (føler at jeg ikke har sovet i det hele tatt), og… Nei, jeg klarer ikke komme på noe mer negativt. Det er mandag, og jeg er i knallhumør! Digger denne dagen. Starten på noe nytt. Det er jo bare å kle på seg, Dag har fikset alternativ knapp til iPhonen, og nå har jeg en eventuell unnskyldning til å kjøpe ny om ikke så lenge, og at jeg har sovet i natt merker jeg ikke på energinivået, så da kan det jo være det samme. Ting blir gjerne hva man gjør dem til.

IMG_0376

Har en skikkelig god følelse for denne uken. Høsten starter ordentlig i dag, i mitt hode. Nytt semester og nytt treningsprogram. Apropos sistnevnte – treningen går så bra at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Koser meg masse, og blir sterkere på kjøpet. Å melde seg inn på Magnat, og begynne å trene med Fredrik, var ingen dum avgjørelse. Mitt hovedfokus er å ha det gøy med treningen, og neste prioritet er å bli sterkere. Heldigvis fungerer det utmerket å kombinere de to, og fokuset fremover blir nettopp det – i tillegg til å bli bedre i vektløfting (rykk og støt). Har styrke inne til å løfte så mye mer der, men eksplosivitet er ikke min sterkeste side, så jeg må jobbe med å tørre å ta i. Blir nok bra.

IMG_0674

Har glemt treningsoppsummeringer de siste to ukene også, er det stemning for at jeg fortsetter med slike innlegg?

Vel, jeg ville egentlig bare ønske dere en herlig mandag. Positivt fokus og en god kopp kaffe, så kommer vi langt, hele gjengen! Skål!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Caroline sier:

  Jeg liker de oppsummeringene! Men det er ikke alt jeg skjønner av det du skriver. Kanskje et innlegg der du forklarer hva de forskjellige øvelsene og ordene du bruker er? Haha, jeg er helt grønn på styrketreningsord.

  • Kamilla K sier:

   Tenker jeg fortsetter med dem 🙂 Synes det er ganske artig å se tilbake på selv.
   Hehe, jeg tenker bare det er å google uforstålige ord. Jeg gjør hovedsakelig knebøy, markløft, benkpress, rykk og støt, og til de øvelsene finnes det hundretusenvis av videoer og gjennomganger, mye bedre enn hva jeg sikkert ville laget 😉

 2. Nicole sier:

  Er så enig! Alt har med hvordan du ser på ting og hva du gjør det til. Selv om du hadde en start som hadde ødelagt manges dag så snudde du det om til å bli en fin dag uansett. Utrolig viktig evne å ha – det gjør livet utrolig mye enklere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.