16 august 2014 -- 9:20

Sånn, da var de fem dagene med bananastimeplan over. Jeg sluknet relativt tidlig i går, og har sovet utrolig godt i natt. Deilig! Ti timer med søvn var det kroppen ba om, så da fikk den det. Jeg tenker at ti timer er mye, men jeg har sovet minst åtte timer hver natt denne uken, så det er jo faktisk ikke så veldig mye mer. Jaja, godt var det i hvert fall. Viktig med søvn.

Nå har jeg ikke trent siden onsdag, så jeg gleder meg veldig til å leke litt med Eleiko igjen. På mandag starter jeg på nytt program, så i dag blir det nok ganske tunge vekter, og så tar jeg en lekeøkt i morgen, for å være klar for det som visstnok skal bli ganske heftige saker. Skal bli sterk og greier, haha.

1

1) Kamerarullen min er fylt opp av selfies med capsen til Martin, fra ulike dager. Helt normalt. 2) Andeeeeers! For en herlig fyr! 3) Se som alt matcher! Mine sokker, Fredriks t-skjorte, vektene og sålene mine, hans shorts. Det er sånne tilfeldigheter jeg setter pris på. 4) Det skjer alltid noe rart når Karoline og jeg møtes. Torsdag var inntet unntak, ler høyt bare av tanken. 5) Blid jente på Stratos. 6) og 7) Innspilling. 8) Klubbstevne på OSK i går.

Uken har vært utrolig bra, det liker jeg. Når ting er hektisk hjelper det jo ganske mye når tingene man gjør faktisk er morsomme og givende. Har hatt tre gode treningsøkter, på mandag, tirsdag og onsdag. Så var jeg på innspilling av «Neste Låt» med TV2 og Erik og Kriss på torsdag, og var så smart at jeg svarte ja da Karoline og jeg fikk spørsmål om vi skulle være med på etterfesten. Og i går var jeg og så på styrkeløftstevne på OSK. I tillegg til åtte timer med jobb hver dag.

Vel, nå får jeg komme meg ned på postkontoret og veksle inn lappene jeg har fått. Så blir det trening. Og etterpå skal jeg på matbutikken – har ikke handlet inn ordentlig med mat siden forrige lørdag, så nå begynner det å bli på tide. Ha en herlig lørdag, alle dere!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Så gøy å se at du trives med det du gjør! 🙂 Hva er planene dine for høsten forresten? skal du studere videre, eller har du andre planer? 🙂 ikke meningen å snoke, bare gøy å vite! 😀

  • Kamilla K sier:

   Det ER gøy å trives med det jeg gjør også 😉
   Planen er ett år til med studier, og samme jobb som jeg har hatt. Så det blir i stor grad samme livsstil som i fjor tenker jeg, med tanke på rutiner og slikt 🙂 Blir bra!
   Hva gjør du? 😀

 2. Linn sier:

  Ahaa, så gøy! 😀 blir helt sikkert bra, spesielt hvis man selv er innstilt på at det skal bli det! 🙂

  Jeg studerer profesjonsstudiet i psykologi, så mesteparten av tiden går med på studier 🙂 Trives godt med det!

  • Kamilla K sier:

   Åh, spennende! Jeg synes psykologi er utrolig interessant. Så bra at du trives med det – da blir ting automatisk så mye mer lystbetont. Håper det blir nok et godt semester for din del 😉

 3. Maja sier:

  Ser ut som du har hatt en skikkelig knalluke, altså, og det er jo som du sier – så lenge det man holder på med er meningsfylt og moro, så gjør det ikke noe at man har full timeplan og er utkjørt på slutten av dagen. Da vet man jo at den energien man har brukt, har blitt brukt til noe fornuftig! 😀 Det er hvertfall sånn jeg ser på det. Sammenligner det litt med den slitenhetsfølelsen man har etter en skikkelig god treningsøkt…du er HELT gåen i kroppen, men føler deg samtidig utrolig lett, fordi du vet du har gjort noe bra. Og DEN følelsen er uslåelig, den! <3

  Spennende å høre at du skal ha et år til med studier btw! Det er vel ikke master da, er det? 🙂 *nysgjerrigper*

  • Kamilla K sier:

   Enig med deg, Maja! Kloke ord – som alltid.
   Det er ikke master på gang, nei 😉 Ikke funnet en master som fenger meg nok. Kun et årsstudium på gang nå, så tror jeg nok at jeg sier meg ferdig med studier. Ut og redde verden 😀

 4. Karoline sier:

  Tusen takk for en innholdsrik og som vanlig… interessant dag med deg, på torsdag!
  Har sagt det før, men sier det gjerne igjen: Du er fantastisk!
  Ingen andre jeg ville opplevd alt med. (Kanskje fordi ingen andre ville forstått heller). Håper ikke det blir altfor lenge til vi sees igjen <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.