24 juli 2014 -- 10:00

Jeg er av typen som ikke føler noe behov for å feire bursdagen min noe storslagent, men som likevel ELSKER å si «JEG HAR BURSDAG!» Det er liksom feiring nok i seg selv. Jeg er så utrolig takknemlig for hvert år jeg får leve. Det er den beste feiringen – livet! At jeg i tillegg får ha en frisk og sunn kropp, at jeg har mulighet til å fylle disse årene med nøyaktig det jeg ønsker, og at jeg på toppen av det hele kan føle meg skikkelig bra, det er så overveldende at ord ikke kan beskrive det. Jeg er takknemlig for at jeg har evnen til å føle på disse tingene, for jeg har stor tro på at det gjør at jeg har opplevelsen av et beriket og ordentlig godt liv. Takk for livet, mamma og pappa. Jeg prøver å gjøre det beste ut av denne gaven.

Synes det passer fint med et bilde tatt for nøyaktig ett år siden, i København.

IMG_1626

Nå har jeg drukket supergod kaffe, og skal snart av gårde for å nyte dagen. Oppfordrer alle til å spise is i dag!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Maren sier:

  Gratulerer så mye med dagen da 😀 kos deg masse i finværet 🙂 er iallfall fint her 🙂

 2. Carina sier:

  Gratulerer så mye med dagen! Jeg er helt lik deg, har ikke noe behov for en stor feiring, men elsker å si det. På mandag er det min tur, jippi!

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det, Carina! 😀 Og GRATULERER med dagen som kommer! Åh, jeg hadde en så fin dag, så håper virkelig din også blir det. Bare danse rundt i sin egen lille lykkerus, haha 😀 God helg!

 3. Solveig sier:

  GRATULERER MED DAGEN! HURRA FOR DEG 😀

 4. Christine sier:

  Gratulerer med dagen! Takk for all livsglede du sprer videre, og for at du deler gledene med oss ukjente.

  Håper du får en fantastisk, strålende dag!

 5. Marte sier:

  Gratulerer såå masse med dagen din, Kamilla! 😀 Trenger vel egentlig ikke å påpeke det, men; «make the best of it»! Som med alle andre dager vi er så heldige å få! Takknemlighet er en viktig egenskap og den sier mye om oss som personer. Det er så viktig å sette pris på det vi har! Å ha en god helse, ha det bra med seg selv, ha mange gode mennesker i rundt seg og mulighet til å gjøre det man vil, det er toppen av lykke det! Flere skulle innsett og vært takknemlig for nettopp dette. Lykke kan virkelig ikke kjøpes for penger! Lykken kommer når man evner å sette pris på ting og gjøre det som skal til få å få det bedre. Selv i de mørkeste situasjoner finnes det lys. Kanskje er det et lite et, men det er der en eller annen plass. De som alltid klarer å se det lyset og akseptere (evt. jobbe med mørket), samt sette pris på det man har, det er de som får oppleve lykke og oppriktig livsglede. Du er et levende eksempel på at det er mulig! Alle kan vi jobbe med oss selv og finne lykke. Start med å vise og kjenne på litt takknemlighet!
  Sporet helt av jeg nå.. Du gjør meg engasjert, Kamilla! Nettopp derfor digger jeg bloggen din 😉 Nyt dagen og sommeren, en får aldri nettopp denne dagen igjen 😉 Bursdagsklem!

  • Kamilla K sier:

   Marte, du vet jeg digger deg, og det der er grunnen. Du får virkelig sagt det – takk for at du deler! Jeg tenker veldig likt som deg, og kjenner at det gjør godt for livskvalitet og velvære. Vi er ordentlig heldige!
   Jeg hadde en så fin dag i går 🙂 Tusen takk for at du er så god mot meg! God helg <3

 6. Nora :D sier:

  Gratulerer så mye med dagen! 🙂
  Du inspirerer og engasjerer, og jeg blir glad av å lese bloggen din 🙂
  Håper du har en fantastisk dag!!!

 7. Åshild sier:

  Gratulera så masse med dagen Kamilla! 😀 Har spist is for deg i dag 😉

 8. N sier:

  Litt sent, men det er fortsatt noen få minutter igjen av dagen. Gratulerer så mye med dagen! 🙂 Håper du har hatt en strålende dag i dag!

 9. Linn sier:

  Gratulerer med dagen din på etterskudd!! 😀 Du er 25 nå? Det er da man skjønner hvor lenge man har fulgt bloggen din..ikke lenge siden det sto at du var 21! For min del har jeg mistet oversikten over hvor gammel jeg er. Klarte å si på jobben i januar at jeg var et år eldre enn det jeg faktisk er.. En venn av meg hevder man mister tellingen etter at man blir 25. Hehe! Håper du hadde en finfin dag. Også legger du ut bilde hvis du tilfeldigvis har skaffet deg ny veske sant? Håper det 🙂

  • Kamilla K sier:

   25 nå, ja. En av mine beste venner gratulerte meg med både 45-årsdagen OG 12-årsdagen, haha. Med den bakgrunn at jeg visstnok skal ha klokskapen til en voksen, men sinnet til et barn. Så alder schmalder 😛
   Har funnet en jeg vil ha, men Å, så var det denne fornuften da. Klarer ikke bestemme meg. Bah! Haha.

 10. Eirin sier:

  Gratulerer med gårsdagen, kloke, vakre Kamilla!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.