27 juli 2014 -- 21:31

Mandag: Vurderte å ha hviledag. Så ble klokken tre, og jeg begynte å bli en anelse (super)rastløs. Hadde planer i sekstiden, så tenkte det fikk bli en kort og lett økt. Vel, den ble i det minste kortere enn vanlig. Men kort ble den ikke. Og lett ble den heller ikke. Det vil si, det føltes ikke umenneskelig tungt, men sånn i tall og prosenter og alt sånt ble den det. Knebøy sto på menyen. Mengdereps opp til 100 kg, så gikk jeg over til to reps på 105 kg og 108 kg, og ettersom det gikk lett som en plett, kjørte jeg like gjerne 5×2 på 110 kg. Hviledag gone wrong, haha.

mandag

Tirsdag: Benkpress opp til 60 kg, noen få sett rykk og tre (!) sett støt. Så svettet jeg bort. Dvs gikk hjem.

Onsdag: Ingenting.

Torsdag: BURSDAGSBØY! Bursdagspers! Wiho! Knebøy med syv reps på 20 kg, 40 kg, 60 kg, 73 kg og 83 kg, før fem reps på 93 kg, tre reps på 103 kg, én rep på 114 kg, én rep på 119 kg (PERS!), én rep på 120 kg (PERS IGJEN!) og fire reps på 100 kg. Så gøy, så gøy! Var litt ekstra nervøs, ettersom jeg ikke har trent samtidig som, eller med Fredrik på en stund nå pga sommerferie, og på torsdag trente vi samtidig. Vet jo alltid at det er noe småpirk å ta tak i, og når jeg styrer alt selv i over en måned, vet man aldri hva slags merkelige ting jeg finner på. Men det gikk så fint! Så ble det benkpress opp til 65 kg. Superfornøyd!

Fredag: Markløft opp til 130 kg, og litt terping av rykkteknikk.

Lørdag: Fjelltur x 2.

Søndag: Fjelltur x 1.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Maren sier:

    Skikkelig flink med trening du altså 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.