20 juli 2014 -- 21:13

Wæ, det er straks uke 30! Det er bare 52 uker i året! God jul, liksom.

Mandag: Leketrening. Rykk, rykk og mer rykk. Gøy, men krevende. Har lagt meg til en litt egen teknikk, så nå jobber jeg med å fjerne den. Lettere sagt enn gjort, for den sitter godt. Ble i hvert fall supersvett, og fikk en god treningsglede jeg kunne skippe hjem på.

mandag

Tirsdag: Knebøypers! Haha, på ni dager økte jeg syv kilo i knebøy, og på det nivået jeg har kommet meg, er det bare helt på viddene. Hadde det som kjentes ut som den villeste knebøyøkta mi hittil i livet. Syv reps på 20 kg, 40 kg, 60 kg og 70 kg, fem reps på 83 kg og 93 kg, tre reps på 103 kg, før jeg gikk over til én rep på 108 kg, 112 kg og så persen: 117 kg. SÅÅÅÅ gøy! Ah. Så da tok jeg like gjerne litt mer bøy: 105 kg 4×4. Hadde mer inne, men ville rekke litt markløft (opp til 120 kg) og rykk fra heng før jeg måtte gå.

tirsdag

Onsdag: Først en skogstur på 13,5 km, deretter ble det en god del sett med rykk, holdt meg stort sett på 30 og 33 kg, og fikk inn litt reps der. Så ble det støt med 5 kg-hopp, uten miss, opp til 50 kg, men så miss på 53 kg. Fikk inn mange bra sett, det føltes bra.

Torsdag: Kjørte like gjerne på med rykk og støt igjen. Kortet litt ned på antallet rykksett, og holdt meg igjen på 30 og 33 kg, så det ikke ble noen miss. Så ventet støt. Regelen jeg har fått, om maks ti sett per øvelse, inkludert oppvarming, er en god idé, men altså… Det ble 26 sett med støt, haha. Inkludert fem miss, på forskjellige vekter, og ikke minst inkludert en pers! Gøy! Ikke den peneste splitten, men ble fornøyd med de fleste andre settene, og da er det godt nok for min del. Avsluttet med litt frontbøy (45 kg 3×5), og synkronluftstøt (lek) med Kristin, haha.

Fredag: Treningsfri.

Lørdag: Klinka like gjerne til med pers i knebøy igjen. Haha, begynner å bli på grensen til latterlig. 118 kg gikk i hvert fall opp, etter 111 kg kjentes SÅ lett. Det er så deilig følelse! 118 kg kjentes ikke helt likt, hehe. Nå begynner det å bli ganske seigt. Har griselyst på 120 kg, så mulig jeg prøver på det den kommende uken, hvis ikke sitter den vel innen kort tid. Håper og tror! Tok litt benkpress til slutt, men hadde hele Magnat for meg selv, så turte ikke gå spesielt tungt. Ble oppbygging pluss 3×3 på 55 kg. Elsker at jeg kan tenke på det som «ikke så tungt» når det faktisk ikke er lenge siden én rep på 45/50 kg var såååå seig å få opp. Gøy med fremgang!

lordag

Søndag: Ah, det var godt med et lite avbrekk fra solen og stillesittingen. En del rykk, noen få støt, og litt markløftmengde, opp til 110 kg. Deilig å få løftet litt, selv om kroppen var litt sliten etter lørdagskvelden.

Superduperfornøyd med treningen denne uken. De siste ukene skulle liksom bare bli tull og tøys, med lekeøkter og svada. Har ikke plan en eneste dag, bare gjør det jeg føler for i det jeg går ned trappen til løfteplattformene. Koser meg masse, og nyter at ferietreningen viser seg å bli ordentlig kvalitetstrening. Lovende for høsten!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Maria sier:

  Supersterk! 😀 Har du forresten noen tips til hvordan komme seg lettere opp om morgenen? Et lite inspirasjonsinnlegg om det hadde jo eventuelt vært supert 🙂

  • Kamilla K sier:

   Thank you 🙂
   Det kan jeg nok klare å skrible noen ord om, men det blir nok ikke før jeg er tilbake i vanlige rutiner igjen, så jeg faktisk kommer meg lett opp tidlig 😛 Ellers sier jeg bare: benytt lyset. Opp med rullegardiner, bort med gardiner osv. med en gang du står opp. Da blir i hvert fall jeg mer klar for dagen 🙂

 2. Maren sier:

  Du er så flink!! 😀 motivasjon! trener litt hver dag,men det er ikke mye, tre øveleser 😛

  • Kamilla K sier:

   Alle monner drar 😉 Og det kommer jo helt an på hva en har som mål og ambisjoner, hvor stor innsats en må legge i det. Men takk 😀 Har det kjempegøy med å bli sterkere og flinkere.

 3. Aina sier:

  Hvordan varmer du opp før en styrkeøkt? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Alltid dynamisk oppvarming, altså typ tøying og risting og rulling og den slags. Har noen faste rutiner med det, avhengig av om jeg trener under- eller overkropp. Først noen helkroppsbevegelser, for jeg trener aldri en del av kroppen helt isolert, så alt må være «fit for fight». Og så kjører jeg alltid en grei mengde oppvarmingssett. For eksempel i knebøy, blir det gjerne syv reps med bare stanga, så syv reps på 40 kg, 60 kg, 70 kg og 80 kg, før jeg går ned til fem reps på 90 kg og 100 kg osv. Så jeg bygger opp gradvis, etter å ha fått kroppen godt i gang med strikker og egenvekt 🙂 Håper det var noe oppklarende.

   Før kunne jeg gå eller løpe på mølla i ti min før hver trening, og tenkte på det som oppvarming, det ville jeg ikke funnet på nå. Varmer opp mye mer spesifikt, og har troen på at det er smart 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.