6 juli 2014 -- 15:49

Mandag: Knebøy 100 kg 5×2, markløft opp til 130 kg, benkpress 45 kg 3×5. Pluss massevis av løft opp til disse settene. Styrkeløftøkt, med alle de tre godsakene samlet. Slet en del med å fokusere ordentlig, litt irriterende. Økten var god likevel, og jeg kjenner bøytryggheten er på vei tilbake. Opp til 110 kg i hvert fall.

mandag

Tirsdag: Rykk, med fokus på å TA I, støt med fokus på lang splitt. Gikk bedre og bedre, fikk god hjelp til å sørge for at løftene ble best mulig. Vektløfting er slitsomt, vanskelig og veldig gøy! Noe ganske annet enn styrkeløft, for å si det mildt. Kjørte like gjerne på med en hel haug frontbøy etterpå, først en del sett med stopp, så en del sett med fokus på tempo. Opp til et par sett på 70 kg der. Push-ups på kettlebells til slutt.

tirsdag

1) «Hvis du ikke treffer strekene, får du ikke gå videre.» 2) Benflørtet litt med vektene i pausene.

Onsdag: Treningsfri. Skogstur med Ingrid.

Torsdag: Lekeøkt med Kristin og Magnus. Kvaliteten ble helt midt på treet for min del, men vi hadde det GØY, og det er det viktigste.

torsdag

1) Jo flere som knebøyer sammen, jo gladere vi bliiiir! 2) Vi feilet i luftmarkløft (bare tull altså, alle klarer å løfte luft). Veldig trist (selv om det kan se ut som Kristin har latterkrampe!?).

Fredag: Tenkte jeg skulle forsøke meg på torsdagens økt en gang til, og denne gangen gikk det ganske mye bedre. Lette rykk, sånn halvveis tungt i støt, og litt benkpress til slutt. Enkelt og greit.

fredag

Lørdag: Treningsfri. Skogstur med Ingrid.

Søndag: ENDELIG! Knebøypers! Åååå! Jeg bare kjente at knebøyen kom til å bli bra, så jeg droppet planen om å starte økten med benkpress, og satte i gang med bøy. Og det gikk så fint, så fint! To perser! Og det ble repspers på 60 kg i benkpress (tre reps). To øvelser, enkelt og greit. Knalløkt, virkelig!

sondag

1) Bøy er gøy! 2) Knebøydelen av dagens økt. Gir meg selv stjerne i boka hver gang jeg perser. Det ble for øvrig repspers på 101 kg også. Har tatt tre reps på 100 kg før da, men 101 kg er jo faktisk mer enn 100 kg, haha.

Så mye treningsglede – jeg digger det! Håper treningen deres går bra, hva enn som er målene deres.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Kristin Hagset sier:

    Du er virkelig helt unik, Kamilla <3

    • Kamilla K sier:

      Aw! Tusen takk for det, Kristin! 🙂 Det som virkelig er unikt, er våre ferdigheter i samarbeidsluftstyrkeløft. Føler vi bør prøve det i vektløfting også, ser spesielt for meg at støt blir festlig 😆

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.