Til Ullevålseter og litt til

Shorts, singlet, sol, sommer, skogstur, sjelero. Ord på S, som beskriver starten på gårsdagen bra. Lar bildene tale for seg selv, det var rett og slett en skikkelig herlig tur. Marka, dere… Klarer (som vanlig) ikke begrense til bare noen få bilder, men det gjør jo ingenting, når bildene er som de er.

1

2

4

5

7

8

9

10

11

13

14

15

16

17

18

19

20

Oslosommer på sitt beste. God torsdag – nyt den! Bare én uke til jeg har bursdag! Woho!

10 kommentarer til “Til Ullevålseter og litt til

 1. Marte

  No words needed 😉
  Liker veldig godt at du ikke klarer å begrense deg jeg! Fine naturbilder hvor man nærmest kan kjenne på stemningen, det gjør meg glad! 😀
  Fortsatt fin torsdag, superKamilla! 🙂

  Svar
 2. Thea

  Jeg var også på Ullevålseter i går!

  Enig med deg – marka er fantastisk 😀 Gleder meg til å bruke den masse, masse nå som jeg har flyttet til Oslo!

  Svar
 3. Silje

  Fantastiske bilder – IGJEN! Jeg gleder meg til du skal vise meg litt rundt oppe der <3 Gled!

  Ønsker deg og dine en fin fin helg kjære Kamilla, her er det litt stress. En million ting skal gjøres før jeg skal på jobb, så det er bare å komme i gang! men HEI: Jeg har kaffe og det helper mye, hihi.

  Klem fra meg!

  Svar
 4. Thea

  det hadde gjort mye for bildene dine om du bare husket på rette horisonter! Velment tips ;D

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Takk for tips, liker velmente bidrag 😉 Kommer nok ikke til å gjøre det likevel, for jeg vil at de skal være “ekte” og turbildene tar jeg mens vi går (stopper noen ganger i et sekund eller tre), og da blir det litt “hjemmelaga” stil over det hele 🙂 Men skal ha det i bakhodet, helt klart.
   God helg!

   Svar
 5. Idadida

  Oj, så mange fine bilder! 🙂 De skyene er nesten til å ta og føle på, skaper en helt egen dynamikk både i bildet og på turen, kan jeg tenke meg. 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *