23 juli 2014 -- 7:11

Flere som er litt utslåtte av varmen, eller? Føler jeg svetter mer om natten, enn jeg gjør på trening. Et par nabogutter bestemte seg i tillegg for at gjester, høy musikk og allsang på balkongen var en knallgod idé 02:30 i natt. SÅ hyggelig for alle oss som skulle opp halv syv. Spesielt begeistret ble jeg da «Kamilla og tyven» ble spilt og sunget. Ikke irriterende i det hele tatt. Haha, folk og deres respektløse oppførsel altså.

Vel, er det én ting som gjør varmen mer overkommelig, er det god og avkjølende drikke. Satt på verandaen i går, og slukte glass etter glass med vann med druer og bringebær i. Isbitene smeltet etter ca. fire minutter, så da var frosne druer en god redning. Tar man en gaffel eller skje, og moser bringebærene litt, får vannet en nydelig smak. Anbefales virkelig!

DSC_6048

DSC_6047

Ha en fin onsdag, dere. I morgen har undertegnede bursdag, DET blir bra! Morgenkaffeskål!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Maren sier:

  Ha en fin onsdag du også 🙂

 2. Therese sier:

  Vann <3 Kan ikke forstå at det finnes folk som tror de ikke liker det.. Hehe, uansett, ha en strålende onsdag du og, frøken – og gratulerer med morgendagen 😀

 3. Silje sier:

  Så enkelt, og SÅ godt <3

  Det er ikke akkurat så varmt her, men det er jo godt fordi! Og når sommeren kommer, da er den min tur til å sitte på altanen å drikke vann med bringebær, yum!!

  Sov godt i natt din fining 🙂 Klem

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.