18 juli 2014 -- 9:54

God formiddag! Jeg sitter her med dagens første kaffekopp, uthvilt og nydusjet. Har blitt et aldri så lite søvnmonster, og nyter det mens jeg kan. Føler jeg lader opp ordentlig, det er behagelig. Skulle bare mangle, med ti timer total hvile hvert døgn. Kroppen min er vanligvis god på å hente seg inn, men jeg føler likevel de ekstra timene med søvn på kroppen. Det er så deilig å føle seg som meg igjen, og det er ekstra deilig å ha tid til å nyte det skikkelig. Det er godt å ha det godt!

IMG_9751

Alexander og jeg var på Bergshaven (kafé) i går, og det å være hjemme i fellesferien er gull. Når så store deler av byens beboere drar bort, blir det jo rene ferien for oss som er igjen også. Så da kan jeg klatre uelegant opp på et gigaanker, vi kan prate om rare ting mens vi sitter ute og drikker kaffe, og alt er bare så rolig.

IMG_9768

Skulle ha treningsfri i går, men dere kan jo tenke dere hvordan det gikk. Tok heller pers i støt. Har fått beskjed om at selv om jeg ikke har noe program nå, skal jeg ikke ha mer enn ti sett per øvelse, inkludert oppvarming. Gjett om jeg klarer å følge den regelen… Hint: i går ble det 26 sett med støt, etter at jeg hadde tatt rykk. Oh, well.

IMG_9556

Føler jeg er hypersosial om dagen, det er hyggelig. Mye latter! På lørdag var vi sånn ca. mange mennesker i parken, for kubb, jordbær, øl og skravling. Og ja, jeg har fått meg verdens fineste Hello Kitty-termokopp.

IMG_9648

Neste torsdag har jeg bursdag, så jeg er i full sving med å kjøpe tidlige bursdagsgaver til meg selv. Før hadde jeg en greie om at jeg fortjente premie for alle treningsperser, men sånn kan jeg ikke holde på nå, for da blir jeg blakk. Men med feriepenger, snart bursdag og mange oppsparte persepremier følte jeg at jeg fortjente litt nytt til treningsgarderoben. Alt er fra Nike, selvsagt.

IMG_9471

SE så festlig den tightsen er da!

Vel, nå får jeg vel gjøre noe vettugt. Det er fredag, det er sol, det er ferie. Kaffeskål for det!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Maren sier:

  Flink du er da 🙂 Ha en fin fredag i dag da 🙂

 2. Maria sier:

  Herlig med nye treningsklær! 🙂 Skal du studere videre til høsten?

 3. Idadida sier:

  Herre.gud, den tightsen! Og du da! Raw as hell! 🙂

 4. Linn sier:

  Ferie er magisk – jeg startet i dag! Veldig fornøyd med 26 grader og sol da 🙂 Har du noen sommerjobb? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.