31 juli 2014 -- 8:57

Har fortsatt noen bilder igjen å dele fra helgens hyttetur, så jeg kjører på. Ellers har jeg også begynt å komme i høstmodus, hvilket vil si mer bloggemodus også. Har blant annet bakt bananbrød, som dere skal få oppskriften på. SÅ godt, og så lettvint. Har flere innlegg i tankene, og jeg er jo så glad i å skrive, så tror dette skal bli bra. Men denne uken er sommeruke for meg, så da holder vi oss til bilder. Disse er fra søndag.

1

2

3

4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dokumenteres det som dokumenteres kan. Og slik ble bildet:

5

6

7

17

SAUFIE! De var visst ikke helt kjent med fenomenet…

8

9

10

11

12

Jeg digger kuer. Delvis fordi jeg elsker melk, delvis fordi de er skikkelig fine og delvis fordi rauting er morsomt.

13

Synes dette ble ganske kult. Gikk opp i grøfta på andre siden av veien, så hun skulle få passere, og komme seg bort til resten av gjengen sin.

14

En mulighet hun benyttet seg av. Søte kua.

15

Kamillapose må til. En vakker dag skal jeg sette sammen alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med det sier jeg mø og ha en fin dag.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Maren sier:

    Du tar utrolig fine bilder, det skal du ha 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.