29 juni 2014 -- 15:35

Mandag: Ingenting.

Tirsdag: Ingenting.

Onsdag: Woah! Kom hjem fra hyttetur, drakk litt melk, slang en banan og et eple i treningsbagen, og dro til Magnat. Tenkte at det var like greit å få overstått den første økten etter hytteturen, for jeg trodde ikke den kom til å ha særlig god kvalitet. Synes gjerne det trengs en økt for å få i gang kroppen. Så feil kan man ta – følte det var en skikkelig bra teknisk vektløfterøkt. Et par lys som gikk opp både i rykk og støt, så nå får jeg mer og mer troen på at jeg kan bli litt bedre i dette. Gøøøøy!

Torsdag: VILL økt!!! Opp til tre repetisjoner på 96 kg i knebøy, før jeg slo til med 3 sett à 10 repetisjoner på 90 kg. Det henger visst absolutt ikke på greip, med tanke på knebøypersen min. Forrige uke hadde jeg jo ett sett à 45 reps på 70 kg, og ett sett à 15 reps på 80 kg. Det er mye mer enn hva persen tilsier at jeg klarer, så jeg er visst litt rar bøymessig. Men så lenge det er bra-rar, er jeg fornøyd. Gikk ut av tellingen i andre sett, så der ble 11 reps, oppdaget jeg da jeg så filmen (film HER). Presterte også å klippe bort siste rep på første sett. Å redigere film på mobilen, med skjelvende hender, funker dårlig. Som om ikke beina hadde fått kjørt seg nok: repspers på både 50 kg (ti reps), 60 kg (ti reps) og 63 kg (syv reps) i frontbøy, etterfulgt av repspers på 45 kg (åtte reps), og 50 kg (ti reps, så ni reps) i benkpress. Igjen: VILL økt! Folk trodde det hadde klikka for meg.

torsdag

Fredag: På én måte kunne jeg nok bare droppet å dra på trening på fredag, for hodet var virkelig ikke med. Løftet det jeg vanligvis vil klassifisere som «lett» i rykk og støt, men det kjentes som om det var pers i alle løft, føltes alt for tungt.

Lørdag: Hadde planer om markløft, men ettersom fredagsøkten gikk såpass dårlig, tenkte jeg heller å slå den i trynet med mer rykk og støt, for på lørdag følte jeg meg helt konge! Så da klinket jeg til. Tangerte persen min i rykk, og perset i støt, pluss noen repsperser her og der. Og ikke minst føltes det så mye bedre, alt sammen! Ikke bare ble tallene fine, men jeg følte kvaliteten på løftene var uvalig bra. Gøy! Avsluttet med frontbøy der det ble ti repetisjoner på både 45 kg og 50 kg, før åtte repetisjoner på 65 kg. Knallbra økt!

Neste mål: lenger splitt! 

Søndag: Treningsfri. Skogstur med Ingrid i rundt tre timer. UTROLIG fin tur.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.