1 juni 2014 -- 9:44

Tidenes avhandlinger denne uken, haha. Bare positive ting, heldigvis. Helt fantastisk treningsuke!

Mandag: En superduper økt! Alt bare… funket! Dvs. styrkevendingene jeg har som oppvarming ble som vanlig til råvendinger, men det er jo ikke så farlig. 40 kg 3×3 der, så var jeg klar for litt (mye) markløft. Bygget meg opp til 130 kg, før det ble markløft fra kloss: 135 kg 3×5. Beste settene der noen gang, med tanke på teknikk og tempo. Garantert fordi jeg hadde prioritert å legge på vektskivene så gjennomført, med de fine konkurranseskivene. Knebøy opp til 102 kg gikk knirkefritt, og jeg kjørte tyngre good mornings enn jeg har gjort på flere måneder.

mandag

Eleikokunst!

Tirsdag: Benkpressen… Den begynner rett og slett å bli ganske bra! 58 kg gikk så lett at det var på grensen til irriterende å gi seg der. Skråbenken gikk også bra. Begynner å få teken på å løfte med latterkrampe nå! Pers i strekkpush-ups på kettlebells. Sett kettlebellsene litt lenger fra hverandre enn du føler er logisk, ta pushups så du kommer mellom kulene, og gå sakte opp, mens du holder kroppen like strak gjennom hele bevegelsen. Ikke mange ukene siden tre repetisjoner der føltes forferdelig tungt, og den siste repetisjonen alltid var superseig og gjerne med bevegelse i ryggen, haha. På tirsdag satt seks repetisjoner, med finfin teknikk på alle. Gøy! Chinsene blir stadig bedre også, så nå føler jeg dette begynner å ligne noe.

tirsdag

Pre-workout: kaffe, eple, avis og tjukkashvile.

Onsdag: Opp til 106 kg i knebøy, og så ned til 100 kg igjen. Deretter ble det frontbøy, der jeg endelig begynner å få dreisen på å holde brystet opp. Så ventet den faste Klokov-øvelsen, der jeg persa, men det er ikke sånn woho-pers, for jeg har bare ikke turt å legge på mer før Fredrik kunne sjekke teknikken. Men teknikken var «pen» så da ble det 10 kg økning der. Og som om ikke beina hadde fått kjørt seg med all bøyingen, neste øvelse: bulgarske utfall. 20 kg kettlebell i hver hånd, syv repetisjoner per fot, to sett. Først ett sett med 16 kg. Nok en god økt!

onsdag

Haha, klar for trening!

Torsdag: Digg benkpress, pers i skråbenk, gode sett med pushups på kettlebells, pers i chins, og en lengre seanse med eksplosive knebøy og markløft. På Magnat kan man trene med luftmotstand, som altså er konstant, så jeg prøver ut dette på de lette delene av øktene nå, for å prøve å bli mer eksplosiv. Man får opp info om resultatet for hver rep, på en skjerm, og det er i det hele tatt både komplisert og enkelt, haha. Det ga mersmak, så jeg fortsetter med det prosjektet en stund til.

torsdag

Keisermoro og en annen av kundene til Fredrik sin markløftstang. Tenk å trene med den vekten der! 

Fredag: Knallknallknallgod økt! Markløftene satt så godt at vi heller kjørte tyngre vanlige markløft, i stedet for å gå over til mark fra kloss, slik det står i programmet. Klassisk markløft er min favoritt, så jeg tok selvsagt en gledesdans for det. Beste markøkten jeg har hatt noen gang, i følge Fredrik. Følte det selv òg. Det lover godt. Knebøy til 102 kg gikk fint, good mornings gikk like bra som på mandag, og jeg la på mer i rygghev. Wiiiho!

fredag

Klar for å dra 135 kg opp fra bakken. Slenger ut noen markløftvideoer til uken.

Lørdag: Min ene vektløfterdag, som vanlig. Pers i reps på persevekten i vendinger, pers i styrkevendinger, pers i støt. 50 kg på sistnevnte, noe jeg er riktig så fornøyd med når man tar støt-hyppigheten min i betraktning. Trente jo støt forrige lørdag, men før det var siste tunge støtøkt ca. to måneder siden. Gøy! Takket være den all styrkeløfttreningen er jo god for en del mer styrkemessig, men teknikk og viljestyrke er så viktig i vektløfting, og jeg har god rutine på å backe ut, haha. Men det skal bli så bra, det òg. En fin ting med at jeg trener så lite av det, er at jeg blir fornøyd med hvert minste tegn på fremgang.

laurdag

Klar, ferdig, løftefjes!

Søndag: Treningsfri, som vanlig.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.