20 juni 2014 -- 8:30

God (sen) morgen! Følte det var lenge siden jeg hadde publisert et alt-og-ingenting-innlegg, og jeg skal ikke nekte for at jeg synes disse innleggene er ekstra hyggelige å se tilbake på. Hverdagsøyeblikk, som totalt utgjør veldig mange fine stunder i livet mitt. Det er ikke bare store hendelser som gjør livet bra, jeg prøver å fokusere på de små tingene også.

IMG_8033

Alle Nordstrandsmennesker kjenner seg igjen her. Hvervenbukta! Utrolig hyggelig å være tilbake der for en dag, og ikke minst være ved sjøen. Er noe eget med det. Jeg savner faktisk Hvervenbukta litt. Turen rundt der er så flott!

IMG_8299

Flere som har dilla på frosne druer? Genial snacks – jeg kjøper nå druer hver gang jeg er på butikken.

IMG_5284

Brummfies! Evig ung.

IMG_7993

Selfis! Tidenes morsomste isfest på Bygdøy en kveld. Til og med regnbuen hadde funnet veien dit den kvelden.

IMG_8513

IMG_8294

Batman og jeg, midt i en knebøyøkt. Kanskje jeg skal begynne å ligge mellom settene – var meget behagelig.

IMG_8303

Norske jordbær! Noe for seg selv. *sikle*

IMG_8479

Var med et par venner ut til en atletklubb de er medlemmer av. Jeg ble sikret at de hadde Eleikoutstyr der, Jørn vet hvor opptatt jeg er av det. Morsomt å være med på et så lokalt og lite gym. Herlige og dyktige folk.

IMG_8493

Det hele startet som en spøk, men kulturmjølk har nå blitt en del av det daglige inntaket. Noen ganger for seg selv, andre ganger over frosne bringebær. Har hatt litt lite matlyst i det siste, da har dette vært helt genialt.

IMG_8512

Magnatfie, etter gårsdagens meget gode økt. Å, setter virkelig pris på hvordan det siste året har utviklet seg treningsmessig. Må nesten lage et innlegg om det snart, det begynner å nærme seg ett år siden første timen med Fredrik. Hadde aldri gjettet at ting skulle gå som de har gått – virkelig over all forventning. GØY!

God helg, dere! Håper dere koser dere.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Så koselig med et «alt og ingenting-innlegg» 🙂

  Åh, jeg må bare le når jeg ser tilbake..
  For et år siden hadde jeg «gjenoppdaget» bloggen din etter en lang pause, og ble både inspirert og gira. Men jeg satt meg nok ikke inn i alt du skrev, og etter noen uker med et ganske rent kosthold, men innmari mye kalorier («litt» mandler, sa du?), gav jeg litt opp. Jeg hadde jo lest det du skrev om porsjonsmendger av feks frukt vs nøtter, men aldri virkelig forstått det.

  Så for en stund siden fikk jeg beregna hvor mange kalorier jeg egentlig bør ligge rundt hver dag, og fikk et aldri så lite sjokk! Jeg skjønner jo at jeg kunne bli motløs uten fremgang ifjor, når jeg spiste heelt feil!

  Men nå, med ny kunnskap om akkurat det, og den fantastiske bloggen din, har jeg masse inspirasjon til å endre livsstilen over tid – og nå har jeg faktisk de riktige verktøyene.. 😀

  Veit ikke helt hvor jeg vil hen med alt jeg skriver, men tanken jeg sitter igjen med er blant annet hvor lett det er å sluke alt som står på en blogg – uten å egentlig sette seg ordentlig inn i hvordan det hele fungerer (samme hvor genial blogger’n er…) Men nå som jeg har gjort det, gleder jeg meg til mer inspo fra deg 🙂 Takk!

 2. Synne-Mari sier:

  Har du prøvd tjukkmjølk med blåbær fra Røros-meieriet? Utrolig god 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.