26 juni 2014 -- 21:32

På mandag skulle vi på butikken, og vi hadde ikke gått mange skritt på Coop før en av guttene foreslo at vi kunne dra til Sverige for å handle. Vi plukket med oss litt mat for bilturen, og la ut på veien igjen. Vi la igjen litt penger hos Systembolaget og Gymgrossisten, før en stopp i parken, for å spise, hvile og leke.

1

Lå og så på skyene, og innså hvor utrolig lenge siden det er jeg har gjort det. En så fredelig og faktisk ganske morsom ting – det er mye man får for seg at man ser; krokodiller, biler, hjerter og bokstaver. Tror sist jeg lå slik, var da jeg jobbet i barnehage. Alt for lenge siden!

2

3

4

Isfryseren på matbutikken var helt enorm! Fikk ikke kjøpt noe, ettersom alt ville smeltet i bilen, men det sto ikke på lysten. Den bringebærsorbeten der kommer jeg ikke til å glemme med det første. Ser så god ut!

5

Guttene sto for grillingen, jeg sto for salaten. Fin fordeling, synes jeg.

6

Pulled pork og salat – nam, nam, nam!

7

Kvelden og natten fortsatte, med grill omgjort til bål, og topp stemning rundt. Ganske så perfekt sommerkveld!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Plingrii sier:

    Bringebærsorbeten er MAGISK! Spiste masse av den da jeg var i Sverige i helgen:) Også fikk jeg smakt på pulled pork for første gang, fyttirakkeeeeern så godt.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.