2 juni 2014 -- 6:46

God morgen, god mooooorgen! Har dere det bra? Det har jeg! Veldig bra. Å levere inn bacheloroppgaven, som vi har holdt på med siden i høst, var rart, men veldig deilig. Det er først nå jeg merker hvor mye den har krevd, i form av å konstant surre rundt i hodet. Den er levert – jeg får ikke gjort noe mer fra eller til. Så da gjør jeg like gjerne det jeg gjør best: nyter alt det andre fine i livet mitt.

IMG_7407

Kvalitetstid på Wayne’s med Alexander og Stitch. Helt klart av mine favorittider i uken.

moments

1) Sommervarme = mulig å sitte ute på kafé. I skyggen, såklart. 2) Klar for å dra ut forrige helg. 3) Har jeg nevnt at det var digg å levere oppgaven? Haha! 4) Premie til meg selv – blomstershopping! 5) Rekekveld med jentene, utrolig hyggelig og morsomt. 6) Anders og jeg slo til med is til frokost på fredag. Og noen stappa isen sin i ansiktet mitt… Haha! 7) Martiiiiiiiiiiin! Genial fyr. Beste humoren, det går ikke an å forklare engang. Forrige søndag trodde jeg faktisk jeg skulle miste pusten fullstendig, fordi vi lo sånn. 8) Fargeløft! (Takk for bilde, E)

Mandag! Ny uke, med en småhektisk timeplan. Men småhektisk betyr at det er en del å gjøre, som igjen betyr at jeg skal møte herlige mennesker og ha meningsfylte dager, så det er bare fint. På fredag ringer jeg sommerferien inn. Håper uken deres blir bra, og for de som har siste innspurt på skolen nå: lykke til!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  ENDELIG siste uken før eksamen, og sommerferiiiiiee! Haha, skal jobbe to jobber i sommer, så ferie er kanskje å ta litt hardt i, men likevel. Det skal bli deilig å bli ferdig med eksamen. Ha en fabelaktig uke, Kamilla 🙂

  • Kamilla K sier:

   WOHO! Det blir bra!
   Det er noe eget å bli ferdig med skolearbeidet, jeg føler i hvert fall at sommerferien starter når det siste på den fronten er levert. Jobb blir noe annet, i mine øyne. I hvert fall så lenge man ikke jobber 100% 🙂 LYKKE TIL!
   Takk, i like måte, Elise 🙂

   • Elise sier:

    Absolutt! På jobb er man jo ferdig når arbeidsdagen er over, studier henger liksom over en alltid. Tipper jeg blir en av de som kommer til å ta med jobben hjem når jeg blir voksen, hvis ikke blir det jo ikke nok å gjøre 😛

 2. Sara sier:

  Den tiden, rett etter man har levert det man har jobbet så hard for er noe helt spesielt:) Nyt det Kamilla 😀

  Stor klem

 3. Christine sier:

  Flinke, fine Kamilla! er så stolt av deg!

  <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.