23 juni 2014 -- 7:00

På onsdag fortsatte Ingrid og jeg på «prosjekt Maridalsalpene» som vi så smått startet på forrige sommer, eller var det kanskje i høst? Uansett, da gikk vi opp på Mellomkollen. Eller «besteg Mellomkollen» som jeg liker å si. Det var ikke så fint vær da vi gikk den turen, så forrige uke slo vi flere fluer i én smekk: Gaupekollen og Mellomkollen – igjen. Og ja, vi besteg begge. At vi egentlig skulle opp på Midtkollen også, men gikk oss vill, og var minutter fra å ringe Røde Kors, det trenger vi ikke snakke om. Lar bildene tale for seg:

1

2

3

4

5

Osloooooo<3 Ah, denne byen/kommunen/fylket er så mye mer enn sentrumskjernen.

6

7

8

9

16

10

Her klatret vi oppover, etter at vi hadde kommet oss over en myr, og mistet stien. Haha, annethvert minutt «DER ER DET EN STI!» og det var selvsagt bare ønsketenking. Dere kan tro gleden var stor da vi faktisk kom til en markert sti, og kjente oss igjen – det var ikke mange minuttene til vi kunne stå på toppen av Mellomkollen!

11

12

13

17

14

15

En fantastisk flott tur, og vi valgte å se det positive i den lille (store) avstikkeren: det ble en unik tur. Et lite eventyr, der vi vokste på hverandre, med tanke på at vi måtte holde motet oppe, og bare gå på, selv om det ble plumping, skrubbsår, maur i tightsen, og i det hele tatt. Gaupekollen kan virkelig anbefales – jeg skal legge inn den turen i markaguiden min. Og går man kun opp og ned der, er det vel nærmest umulig å gå seg vill. Kaching!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. ingrid sier:

  Det føltes så mye mer dramatisk ut i øyeblikket, enn når man leser/gjenforteller historien.. Folkens… DET VAR EN DRAMATISK TUR! Kamilla, du glemte å nevne den FJELLSIDEN vi klatret opp og det STUPET i hoppet ned fra 😉
  Gleder meg til neste alpe!

  • Kamilla K sier:

   Haha det er bare å gi opp – ikke engang om du setter av en time til å fortelle, vil turen få en rettferdig gjenfortelling 😛 Men den var helt konge!!! 😀

 2. Kamilla sier:

  Kamilla, du må komme til Sunnmøre og virkelig prøve deg på en topptur 🙂 hehe

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.