30 mai 2014 -- 7:08

Jeg har tidligere tipset om en av Fredrik sine workshops i olympisk vektløfting, og det slo an hos noen av dere, så da gjentar jeg det, og tipser om to nye workshops. Èn i olympisk vektløfting og én i styrkeløft. Begge avholdes på Magnat i Oslo, der jeg trener. Jeg går ut i fra at jeg ikke trenger forklare hvem Fredrik er, men for de som er nye (og veldig velkomne) her: Fredrik er treneren/coachen min. Har trent med ham i noen måneder nå, og det går så det suser.

Workshop i olympisk vektløfting 14 – 15 juni

Workshop i styrkeløft 21 – 22 juni (én plass igjen)

Begge kursene starter med en teoridel, for grunnleggende forståelse og innføring i de forskjellige treningsmåtene. Deretter går dere ned til løfteplattformene, for å sette teorien ut i praksis. Det er seks plasser til workshopen i vektløfting og ni plasser til workshopen i styrkeløft, for at hver enkelt skal kunne få personlig coaching underveis, for optimalt utbytte av helgen. Det er også ekstra coacher der, dyktige i det de er innleid for. Geniale kurs, både for de som vil bli bedre til disse tingene selv, men også for de som er personlige trenere.

Nivået ditt stilles det ingen krav til, målet er at du skal være bedre etter kurset, enn du var før kurset!

Kursene går fra kl. 12 til ca. kl. 16 begge dagene, altså er de på totalt åtte timer. Hver workshop koster 2 000 kr.

For deltakelse sender du navn, fødselsdato, adresse, telefonnr og e-postadresse til fredarn ( a ) fredarn.com. Simple as that. Ved påmelding i dag (fredag 30. mai) får man med fire ukers online coaching på kjøpet. Altså åtte timer med undervisning pluss fire ukers oppfølging via nett, for 2000 kr.

Les gjerne mer om workshopene, se bilder og tidligere deltakers erfaringer på FB-siden til Fredrik.

Haha, jeg vurderer å bli med hver gang, men ettersom jeg får personlig oppfølging i styrkeløft ca. hele tiden, og har fått det samme i vektløfting for noen måneder siden (og kan be om det igjen når som helst) føler jeg det blir litt overflødig. Men det har sett ut som at deltakerne har kost seg og utviklet seg hver gang, det er gøy! Et par av dem har jo til og med begynt å konkurrere, så det er tydelig at det har slått bra an.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.