25 mai 2014 -- 12:36

Denne uken sto som uke 4 i programmet jeg har fått, og der var det markert «deload», altså en uke med lett trening. Kun hovedøvelser, med lette vekter. Ettersom jeg de siste ukene har påpekt at jeg synes allerede treningen har vært litt lettere enn forventet/håpet/ønsket, sa Fredrik det var greit om vi hoppet rett til uke 5. Gjett om jeg ble gira! Jeg hadde jo allerede smugkikket på uke 5, og visste at det ventet noen skikkelige godsaker der. Så denne uken har jeg tatt personlige rekorder i markløft, benkpress, frontbøy og støt. Knebøyen gikk dessverre ikke, men neste gang SKAL den opp. Jeg er uansett knallfornøyd med fremgangen!

Mandag: Ingenting sier «velkommen, nye uke» som en pers i markløft, eller hva? 141 kg! Åh, perseendorfiner! Gøy! I tillegg til alle løftene opp dit: 70 kg (x5), 93 kg (x5), 107 kg (x4), 114 kg (x3), 118 kg (x3), 119 kg (x2), 121 kg (x2), 125 kg (x1), 127 kg (x1) og 134 kg (x1). Ikke et lite antall kilo som fikk henge i hendene mine den dagen. Markløft fra kloss 135 kg 3×5, knebøy opp til 101 kg, og en liten haug med småøvelser. Skikkelig bra økt!

mandag

Løfte/perseglede!

Tirsdag: Til tross for at treningen fant sted senere enn jeg liker (kl. 20:00), ble det sannelig pers i benkpress! 63 kg – nå begynner det å komme seg der. Skråbenk, sittende roing, pushups på kettlebells, chins og så videre, og så videre. Brabrabra økt!

tirsdag

1) Løfte/persemoro! 2) Liker du kveldstrening, sa du?

Onsdag: Knebøyen gikk fint, og andre løftet på 106 kg var bedre enn første løftet på 106 kg. Men så holdt det visst for beina mine. Vel, det holdt med knebøy. Frontbøy sto for tur, og der ble det pers: 82 kg. Litt seigere enn nødvendig, fordi jeg igjen gikk over til saktebøy med stopp, men jeg jobber med saken hver onsdag.

onsdag

1) Trente ved siden av Fredrik, og beskjeden var klar: løft er tøft! 2) Klar for et smilende løft.

Torsdag: Den følelsen når du kjører benkpress alene, og løftet på 92% av den nye persen går så lett at du må telle over vektene én gang til, bare for å sjekke at det stemmer. Og det stemte. Gøy! Pushups på kettlebells gikk bedre enn noen gang, tok for øvrig en liten pers der forrige uke. Chins, markløft og knebøy med stopp ble det óg.

torsdag

101 kg knebøy, erru klaaaar?

Fredag: Styrkevendingene mine har gått over til å bli råvendinger, så jeg må trene på å komme meg tilbake til styrkevendinger. Det blir jo faktisk en del lettere om man tar i mot stanga lavt, så hvorfor jeg insisterer på å dra den så himla høyt, aner jeg ikke. Skal fikse det. Ellers ble det markløft opp til 128 kg, markløft fra kloss, knebøy opp til 101 kg, og noen superlette good mornings, før jeg skulket resten av økten. Kommer til å få kjeft.

Lørdag: Jeg utfører støt på en måte som gjør det hele en del tyngre enn det trenger å være. Så først tok jeg pers, SÅ terpet jeg inn teknikk. Fin rekkefølge. Avsluttet med å ta persen én gang til, så at det egentlig er makspers er vel tvilsomt. Oh, well. Gøyal økt! Skulle egentlig bruke den til å få inn teknikken på styrkevendinger igjen, men… Ooooo, jeg avsluttet økten med de øvelsene jeg droppet på fredag da! Poeng i boken?!

Haha, klassisk Kamillaløfting: smiler midt i løftet, og ler på toppen.

Søndag: Skal holde hviledagen hellig. Fisk luft må jeg riktignok ha, så en tur i naturen står på planen nå.

Åh, trening er GØY altså. Det føles helt konge med denne fremgangen! God søndag, fintfolkt.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.