11 mai 2014 -- 13:13

Mandag: Mærklælft, altså. Gjorde jo noen teknikkendringer for et par uker siden, men nei. KK vil tilbake til gammel teknikk, den nye ble for komplisert. Så får vi se… Endelig fikk jeg kjøre tresifret knebøy igjen. Mentalt er det ganske stor forskjell på 99 kg og 100 kg. Også liker jeg å bruke de blå skivene, haha. Økten varte litt lenger enn vanlig, og det er lenge siden en banan har smakt meg SÅ godt!

1

Tirsdag: Benkpress, dere. Jeg tror sannelig jeg begynner å få sansen for det. Kanskje fordi jeg virkelig merker fremgang i styrken der. Det hjalp å faktisk begynne å trene benkpress, haha. Også skråbenk begynner å bli bedre, så det er kult. Kjørte noen andre småøvelser, før jeg avsluttet med lett markløft (80 kg 5×3) og lett knebøy med stopp (60 kg 5×3).

2

Haha! Bror og Fredrik trente ved siden av, så jeg ble capstyv i et par minutter.

Onsdag: Skulle starte med styrkevendinger. Begynte med vendinger, før jeg gikk over til råvendinger. Haha, oh well. Ble 40 kg, 3×3 der. Knebøy opp til 100 kg gikk fint, og frontbøy opp til 71 kg gikk så lett og fort at det var over før jeg følte jeg hadde begynt. Avsluttet med en liten haug med småøvelser.

Torsdag: Seriøst, benkpressen begynner å funke. Det føles så bra! Resten av økten gikk fint.

Fredag: Markløft opp til 124 kg, markløft fra kloss 140 kg 5+4+4 repetisjoner, og så knebøy opp til 100 kg. Gøy! Også rygghev da… Med 10 kg vektskive på ryggen. Jeg får like heftig ryggpump hver gang jeg tar den, og i motsetning til mange andre er det ikke en følelse jeg liker, så jeg får lyst til å legge meg ned og sutre. Det var nesten det jeg gjorde.

3

Lørdag: Supermorsom økt med Dag. Startet lovende med vendinger, da min bror trente samtidig, men så ble det bare tull og tøys! Vi lagde rett og slett et bosuballprogram. Lo SÅ mye! Tror økten må få et eget innlegg. Kanskje. Bør vel nesten nevne to runder med lasertag også, for kjære vene, så svett man blir av det! Og så gøy det var! Anbefales virkelig!

5

Søndag: Vært på skogstur med Ingrid. Ca. 16 km i deilig vær og omgivelser. Bilder kommer.

Knall treningsuke! Igjen! Liker dette altså. Treningsglede er fantastisk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.