22 mai 2014 -- 7:55

Heeeei dere! Åh, nå nærmer det seg normal tilværelse igjen. Vi koser oss med oppgaven, og lærer så mye, men det skal bli ordentlig godt å levere den inn, og ikke konstant tenke på alt en bacheloroppgave innebærer. Data som skal analyseres opp og ned i mente. Glad jeg har en så god samarbeidspartner.

IMG_7172

Forbrukeratferd og kaffe – woho! Kan bli gira av slikt.

IMG_7179

Jeg henger på etterskudd med å besvare e-poster, men til dere det måtte gjelde: svar kommer! Jeg må bare prioritere den bakerste ruten der først.

IMG_7238

Når jeg ikke skriver, hamrer jeg tydeligvis. Ja, og drikker kaffe da. Synes begge deler er ganske festlig.

IMG_7241

En selfie, for å ønske små og store en gooooooood dag, fra Anders og meg. Også fikk jeg shæææælihet!

IMG_7320

Jeg sniker inn noen gåturer her og der da. Må jo ha frisk luft! Her: Grefsenkollen.

IMG_7327

Også går jeg som vanlig gjennom Frognerparken på vei til og fra Magnat. En meget trivelig vei.

IMG_7338

Neimen. Er det bacheloroppgave og kaffe på gang? Uvanlig. (Les ironien)

IMG_7350

Mer Frognerparken.

IMG_71791

På 17.mai tok jeg skrivefri, og lekte med herlige folk, her: Tor-Arne. Også tok jeg en #saufie.

IMG_7376

Treningen går helt knall! Det er SÅ GØY! Skal skrive mer om det på søndag, men kan jo dele ukens største oppturer: pers i markløft (141 kg), pers i benkpress (63 kg) og pers i frontbøy (82 kg). Eleiko er god.

IMG_7388

Hahahahahaha, tegn på at bacheloroppgaven har blitt en stor del av livet: vi kaller den for «babyen»!

IMG_7391

Martin og jeg hadde en trivelig skrivestund på Evita på Sørenga i går. Kjekt å kunne være sosial og produktiv på én gang. Begge skrev litt, så pratet vi, så skrev vi litt mer, og skravlet litt mer. Og drakk kaffe. Hva ellers?

IMG_7392

Stilig og gjennomført på Evita.

IMG_71721

Drikker masse kraft om dagen, i tillegg til alle disse kaffekoppene. Kraft er så godt! Skal ta meg turen ned til slakteren en dag, for å kjøpe nye kraftbein. Ja, også er bøy gøy! Her er det vel 101 kg vi ser. Trivelig!

Og med det ønsker jeg dere en alle tiders torsdag! Jeg har fargekoder i kalenderen min, og i dag er det faktisk noen grønne timer der, og det betyr «vennetid». Alexander og jeg skal på kafé! Og bacheloren skal ikke være med. Så vender jeg snuten mot Magnat, før jeg skal hjem til babyen. Dette blir en bra dag! Og en varm en. Meldt skikkelig sommertemperatur her i Oslo, blir svett bare av tanken. På tide med en is, kanskje… Nyt dagen!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Nicole sier:

  Masse lykke til med oppgaven!

 2. Susanne sier:

  Lykke til med siste innsats på oppgaven. Jeg har første feriedag i dag 🙂 Selv om jeg allerede er på jobb, så er det å-så-deilig å være ferdig med eksamen! Klem

 3. Maria sier:

  Lykke til med oppgaven, går sikkert strålende! 🙂

 4. Marie sier:

  Hva er det du studerer? Så veldig interresant ut faktisk 🙂
  Lykke til!

 5. Sara sier:

  Disse inleggene er så herlige 😀 Skikkelig feelgood 😉 Håper neste uke blir minst like bra 😉

  Klem Klem

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.