15 mai 2014 -- 7:27

Må nesten benytte anledningen til litt russemimring. Åh, jeg hadde en så herlig russetid. Å være bussjef med Cecilie var helt konge! Alt fra å kommunisere med grafisk designer for å lage logo, ha møte med de som lager klær for å finne ut hva vi ville ha, til å planlegge rulletider, skaffe sponsorer, rulle timesvis med herlige folk (i den faste sittegruppen vår, C<3) prøve å holde styr på 22 jenter og 2 gutter (tror i hvert fall de tallene stemmer), administrere økonomien, og ikke minst gjøre en innsats for å prøve å holde en grei tone blant hele gjengen. Jeg har så mange gode minner fra den måneden, spesielt fra treffene på Tryvann. Stavanger-helgen var en eneste stor latterkule, bare turen dit ble et minne i seg selv. Et annet uforglemmelig minne var da Cecilie og jeg var i studio (Brickwall) for å høre busslåta for første gang. Den følelsen. Jeg fikk raskt satt låta som ringetone på telefonen, og har den fortsatt som ringetone, den dag i dag. Klærne har jeg óg. Og russebuksa. Sistnevnte ligger godt pakket inn i en pose, og jeg orker ikke engang tenke på den lukten som er inni der. Good times!

verdensbesterussetid

Jeg er så glad jeg tok massevis av bilder og filmer i russetiden – det er virkelig gøy å se tilbake på. Hadde det så gøy! Tviler på at alle de andre på bussen mener det samme, jeg tror en del synes vi var for strenge sjefer, men trøster meg med at vi gjorde vårt beste, og at det virkelig ikke var en lett oppgave. Men kjære vene, for en god erfaring. Nesten så jeg skriver det på CVen min. Nesten.

Vel, nå får jeg komme meg opp og ut. Tur med Christine og Thorvald står på planen. God torsdag!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Karoline sier:

  Ååååå min første russetid! (Føles i hvert fall sånn med tanke på hvor mye vi snakket sammen i løpet av den tiden, haha!)
  Herlige bilder og ikke minst (herlig russesang)

 2. Haha, herlig!
  Hadde nok smilt godt om jeg leste CV-en din med russebussjef på 😛

 3. Cecilie sier:

  Åh enda flere herlig minner! 😀 <3 digger ALLE bildene du har tatt! Hva skjedde med at vi andre ikke tok bilder? 😛 hoho, enda godt du foreviget denne tiden!

  • Kamilla K sier:

   Haha, standard 😆 Jeg har i hvert fall massevis av bilder, og overraskende nok noen filmer også! Haha blant annet at vi gauler busslåta mens vi er ute og ruller. Åh, du må få se de bildene. Mange blinkskudd av deg 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.