5 mai 2014 -- 8:22

Heeei dere! Jeg har eksamen i morgen, så i dag har jeg skikkelig søndagsfølelse. Uken får liksom ikke startet ordentlig før jeg har levert inn besvarelsen min, føler jeg. Å, så deilig det skal bli! Da er det bare bacheloroppgaven igjen, og så er semesteret over, noe som også betyr at min tid på Markedshøyskolen er over. På én måte føler jeg at jeg nettopp begynte, samtidig som jeg føler jeg aldri har vært noe annet sted. Så mye jeg har lært og utviklet meg på disse tre årene – det er gøy å tenke på!

Det er stort sett slik mesteparten av dagene ser ut for tiden:

skoleskoleksole

Men jeg har stor tro på at det er viktig å koble helt ut også. For både kropp og sinn. Det passer fint, for jeg har nemlig noen skikkelig herlige folk i livet mitt, og da benytter jeg sjansen til å leke med dem. Når man har sittet stille lenge, og vil bevege seg, i tillegg til å være sosial, er gåturer den perfekte løsning.

Også synes jeg det er en smule artig å løfte på ting, så noe tid går med til det, hehe.

2

1) Fin vårstemning i Frognerparken. 2) Ut på tur, aldri sur! 3) Løfte ting, løfte seg selv. Samme. 4) Ro i sjelen.

IMG_6620

Det var så gøy å få tatt noen ordentlige bilder igjen på lørdag (ikke dette altså). Det er en grunn til at jeg kaller kameraet mitt for kameraten – vi samarbeider bra. Jeg er jo kjempeglad i å ta bilder, så jeg gleder meg til å ta med kameraet ut på skogstur igjen (jeg har abstinenser, Ingrid), og ikke minst farte rundt med det i sommer.

3

Jeg har ganske fin vei hjem fra trening, må jeg si…

4

Haha, jeg begynte jo med nytt treningsprogram forrige uke. Fredrik som har laget det til meg, og han har skrevet konkret hva jeg skal løfte, og jeg har selvsagt planer om å følge det til punkt og prikke, noe jeg det heldigvis er lagt til rette for, på Magnat. Så her er altså 91 kg. Haha, ikke 90 kg, det ville blitt for dumt. Halvkilosskivene er søte da. Nesten like søte som 0,25 kg-skivene (som jeg har veldig lyst til å henge på juletreet i desember). Etter tre repetisjoner her, ventet et par på 94 kg, og til slutt 99 kg. Runde tall, det driver vi tydeligvis ikke med.

5

1) Pre-workout: kaffe og eple. 2) Iskaffekos med Alexander. For en kar! Glad jeg slipper å tenke på hva jeg skulle gjort uten ham. 3) Kvalitetstid/alenetid/lesetid. Må lage et innlegg om denne boken. 4) Iskaffe i KK-versjon.

Avslutningsvis kan jeg jo legge ved en liten snutt fra releasefesten på Erik og Kriss sin nye musikkvideo, som var på onsdag. De har sluppet en EP (Halvfullt) og denne låta heter Smilehull. Feelgood, slik jeg liker det. Nå frister det veldig å finne frem gamle bilder av meg og guttene, men det får vi ta en annen gang, har ikke tid nå.

Et skikkelig alt-og-ingenting-innlegg! God mandag, dere! Og GOD UKE! Lag en bra en.

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. så herlig! blir godt å få utdannelsen i boks, selvom det er enda et år igjen for min del.

  Er det biostatistikk du har der eller? Ser bare forskningsdesign osv.

  UANSETT; masse lykke til!

 2. AK sier:

  Hvordan lager man iskaffe på KK vis da?

 3. Gina sier:

  Masse masse lykke til på eksamen Kjemzen <3 Gleder meg til vi sees igjen 🙂 savner deg og tenker på deg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åååå, bestebolla mi, som jeg savner deg <3 Og som jeg trenger den "lykke til"en nå - hodet mitt er i ferd med å spenge! Gleder meg sånn til å se deg igjen, til å prate ordentlig med deg, og til å gi deg en god klem <3 Du er så goooood!

 4. Astrid sier:

  Ønsker deg masse lykke til i morgen!!:) krysser fingrene for at den går som smurt (med smør). Stor klem

 5. Karoline sier:

  Synes du skal legge ut ALLE bildene du har med guttene! Hohoho 🙂 Lykke til i morgen:)

 6. Tori sier:

  Endelig noe med Erik og Kriss igjen 😉
  Husker da du og Karoline var på alle konsertene, hoho. Har skjedd endel siden da, og kan vel trygt si det har vært spennende å titte innom bloggen i så mange år (ok, litt creepy), men helt klart verdt det 😉 Blir nesten litt flau av meg selv nå, men vet du hva jeg digger deg, så vil nok fortsette og titte innom 😉
  Ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Vet du, den kommentaren der gjorde meg skikkelig glad 😀 At du har fulgt med så lenge er utrolig, utrolig kult! Sender deg en diger digital klem 😀 😀 😀 Åh, så gøy! Ha en fin dag 😉 Haha, det der tok kaka 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.