6 mai 2014 -- 6:56

Bachelorgradens siste eksamen står for tur, og jeg synes det fortjener et eget innlegg. I går hadde jeg en av de mest slitsomme treningsøktene jeg noen gang har hatt (hører Benediktes stemme «du trenger den bananen der nå» haha), etterfulgt av en av de mest intense leseøktene jeg noen gang har hatt. Var mildt sagt sliten da kvelden meldte sin ankomst. Nå skal det bli godt å få skrevet fra seg, og ikke ha noen flere skoleting før innlevering av bacheloroppgaven.

leseleselese

Måtte på butikken i går, for å kjøpe rørossmør og bananer, og gikk en gigaomvei – frisk luft og bevegelse er virkelig sterk medisin. Følte meg som et nytt menneske der jeg gikk.

Nei, jeg får vel bla litt i avisene, før jeg retter snuten mot eksamenslokalet. Håper tirsdagen deres blir fin! Skåååål!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. L sier:

    Lykke til, Kamilla! Jeg skal sette meg ned og skrive på masteroppgaven min nå. 10 dager igjen..

  2. Vilde sier:

    Lykke til!!

  3. Så herlig! Håper det gikk fint! Jeg sitter selv med en bacheloroppgave som skal leveres på mandag og jeg GLEDER meg til den er helt ferdig. Begynner heldigvis å se en ende på strevet nå 🙂 Håper du får en fantastisk uke spreka <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.