16 mai 2014 -- 6:29

Lyst på noen matbilder, til inspirasjon? Det ble plutselig litt lenge siden sist.

2

Grønnsakswok og røkt laks. Så enkelt, og så utrolig godt!

1

Tyrkisk yoghurt med solsikkekjerner, gojibær og kakaonibs. Digg snacks!

3

Egg, asparges og paprika.

4

Kjøttdeig med tomatpuré, og stekte grønnsaker.

5

Kokossmør (oppskrift).

6

Mandelsmør (oppskrift).

7

Egg, agurk med leverpostei, paprika og iskaffe.

8

Kjøttdeig med tomatpuré, mais og spinat med smør og tyrkisk yoghurt.

9

Mitt beste tips til matpakker/fastfood/snacks/alt i verden: kok flere egg enn du skal spise med en gang, og ha resten stående i kjøleskapet. Jeg gjør dette noen ganger i uken, det må være av det mest geniale jeg gjør. Ikke noe er som å komme hjem fra en lang dag med skole og trening, og kunne lage seg et superdigg måltid på få minutter. Bløt plomme (ikke drep plommen, og i hvert fall IKKE kast den!) med salt og pepper… Mmmmm…

10

Grøstad-pølser med stekt paprika og cherrytomater.

11

Grønt er skjønt. Avokado, smør, smør, smør, Grøstadpølser (glutenfrie og laktosefrie). Blir ikke stort bedre.

12

Egg, paprika, cherrytomater og agurk… Og jordbærgelatingodis. Bra kombinasjon!

GOD HELG! Og håper alle får en fin 17. mai-feiring.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Veronika sier:

  Nam, så mye godt!

  Hvor kjøper du Grøstad-pølser egentlig?

  Spinat med smør og tyrkisk yoghurt så og hørtes godt ut – det skal prøves.

  Ha en fin 17. Mai-helg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg pleier å kjøpe det på Centra Colosseum. Ganske sikker på at Ultra og Ica Supermarked også har det 🙂

   Takk, i like måte! 😀

 2. maria sier:

  hei K:)er det noen spess grunn til at du ikke spiser brød, poteter, ris, pasta o.l? er bare nysgjerrig på dine glupe tanker bak:) Dette kan godt være at KUN sitter i mitt hode, men jeg trener MYE (driver med toppidrett) mye løping og tung styrketrening, ca 20 time ri uken. matinntaker er jo deretter, men jeg opplever at jeg trenger karbsene fra feks brød for å holde meg gåede. Jeg HAter brød og spiser det mest på tvang, da jeg synes det er umenskelig kjedelig og vokser i munnen:) Sååååå om du har en megasuperdupermetode som jeg ikke har tenkt på, så er jeg megasuperduperåpen for det! Kan føye til at jeg desverre er litt kresen i matveien. prøver å lære meg selv til å like feks avokado men det er en lang vei å gå-.-

 3. Sara sier:

  Hvor er bringebærene?:p Men har du prøvd smørdampet mais med salt? NAM:D

  • Kamilla K sier:

   Haha 😀 Bringebærene skal få være med neste gang!
   Okei, smørdampet mais med salt hørtes helt SYKELIG godt ut! Det må jeg prøve 😀 Takk for tips!

 4. Åh, mmm! Nå ble jeg sulten nå!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.