9 mai 2014 -- 6:54

God morgen! Jeg stikker bare innom en rask tur, for å ønske dere en herlig fredag, og en herlig helg. Ta gode valg, gjør en god innsats, og nyt det ene livet dere har. Jeg føler jeg har vært litt fraværende her den siste tiden, og det skyldes «enkelt og greit» at kalenderen min er rimelig full for tiden, og at jeg ikke har vært hjemme på langt nær så mye som jeg vanligvis er. Men jeg koser meg med det. Nå som siste eksamen er gjennomført, kan vi endelig fokusere ordentlig på bacheloroppgaven, og det er så deilig. I tillegg går treningen kjempebra, og livet mitt er i det hele tatt et skikkelig ålreit liv å leve.

Sommeren nærmer seg, og for min del blir det trolig en del ferie. Jeg gleder meg til å gå på kafé i sommerkjole, skogstur i shorts og t-skjorte, attendoble inntaket av isbiter, spise ferske bær, sitte i parken, lese bok på verandaen, ta bilder av vakker natur og fine mennesker… Fortiden var bra, nåtiden er bra, fremtiden blir bra.

IMG_6832

Fra gårsdagens kaffetur med Alexander. En av de beste vennene det er mulig å ha. Med den beste humoren!

Jeg håper dere har det fint, og dagene deres går med til å gjøre ting dere liker å fylle livene deres med. God helg!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Kristine sier:

  Du er ikke alene om å glede deg til sommeren! Åå, det blir så bra 🙂

  Et spm; bruker du fremdeles «greens»/»supermat» som spirulina, gojibær etc i kostholdet ditt?

  Håper dagen din blir fin!

  • Kamilla K sier:

   Jeg har et glass med «best of greens» stående, i tillegg til en pakke med gojibær. Om jeg bruker det: nei. Haha.
   Jeg spiser den maten jeg legger ut bilder av, i tillegg til at det går med en del frukt og bær, og sikkert litt annet her og der, også tar jeg en dæsj (haha) med melkesyregjæret fiskeleverolje hver dag 🙂 Enkelt og greit. (fermented cod liver oil, hvis du ønsker å google det 😉 )
   Håper fredagen din er knall! 😀 God helg!

 2. Nicole sier:

  Ååååhhhh, vesken din!!! <3<3<3
  God helg til deg og!

 3. Ida sier:

  Hei! Bloggen din og du er bare helt fantastisk! Du er en ekte livssnyter, og gleden spres så utrolig godt over på andre! Hver dag er jeg innom bloggen din, og da var dagen komplett! Tenk det!:-) Jeg bare lurer på, har du noe jobb? Hvordan får du råd til alt du handler?;-)
  Klem;-)

  • Kamilla K sier:

   Hei! Først og fremst: tusen, tusen takk for en så herlig kommentar! Det er det der jeg ønsker med bloggen, så at det budkskapet når frem til noen betyr mye for meg! Takk!
   Jeg har en jobb, ja. En herlig en, faktisk, Vært der i åtte timer i dag, blant annet 🙂 Er bevisst på økonomien min i tillegg; både i hverdagen og på sikt. Flink til å spare, om jeg får si det selv.
   God helg!

 4. Maja sier:

  Du, jeg må bare si en ting…du har jo lyktes ganske så greit med å snu om søvnsyklusen til å bli en skikkelig morgenfugl, mens jeg alltid har vært et rimelig utpreget B-menneske. Nå, derimot, er jeg gladelig på jobb 7.30 om morgenen, og når jeg sitter der for meg selv på kontoret i morgengryen, det kun er meg på heeeele etasjen, og jeg dykker ned i dagens første kaffekopp så stikker jeg uten unntak snuten innom her hver eneste dag. Jeg vet nemlig at det så og si alltid venter et nytt, sprekt, morgeninnlegg fullt av livsglede, og selv om jeg ikke alltid legger igjen en kommentar, så skal du hvertfall vite at DU legger igjen et digert morgensmil på kontoret hos meg. 😉 Så TAKK for morgenblogging og morgenglede til et blivende A-menneske! 😀

  • Kamilla K sier:

   Maja <3 <3 <3
   Tusen takk! Ååååå, jeg vet nesten ikke hva jeg skal si! Er så glad på både dine og mine vegne, haha! Helt konge at du føler du har mestret det skiftet nå, eller i hvert fall er på god vei. Det er ganske fremmed for et B-menneske å skulle stå opp så tidlig, og i tillegg ha energi og ork til å sette pris på det, men jeg vedder på at du nå innser verdien av det, og trolig har du fått smaken på de vanvittig effektive morgentimene?! Det er nesten som en hemmelighet man må finne ut av på egenhånd, og når man kommer dit, står massevis av folk og ønsker deg velkommen i gjengen 😆
   Ååå, dette var bare så hyggelig av deg 😀 Tusen takk! Jeg tenker på deg hver gang jeg går forbi der vi møttes, på Majorstuen. Gleder meg til å ta følge med deg, bare la meg få bittelitt tid til å bli ferdig med noen intense uker, SÅ! 😀
   God helg!

   • Maja sier:

    Jeg er definitivt på veldig, veldig god vei. Jeg er ikke heeeelt flink nok til å hoppe i seng tidlig nok på kveldene, men det kommer seg på den fronten også. 😉 Men ja, det er noe eget med morgentimene, altså! Å kunne hoppe på banen til jobb uten å stå som sild i tønne, det fine morgenlyset, at det er dønn stille på kontoret og jeg kan gå og surre rundt for meg selv uten å tenke på om jeg kanskje forstyrrer noen…dét er gull verdt, det!

    Gleder meg SÅNN til vandreturer jeg også! 😀 Og tenk, nå er du så nærme målstreken at det nesten bare er å putte en tå over den, og vips – så er både du og bacheloroppgaven (som jeg er helt sikker på at blir knallbra!) 100% i boks. Inntil da – gooooooood helg! Nå skal jeg ut og løpe Holmenkollstafetten med jobben. 😉 HURRA for en aktiv hverdag!

    • Kamilla K sier:

     Høres veldig lovende ut dette 😀 Gøy! Og inspirerende!
     Jaaaa, åh, jeg koser meg jo med skole og alt, men det skal bli skikkelig, skikkelig godt å levere den oppgaven. Bah 😀 Da blir det ferie!
     Håper det gikk bra i går, og at du får en fin søndag <3

 5. Sara sier:

  Alltid like deilig med fredag

  • Sara sier:

   Jeg skjønner ikke hva som skjer når jeg skal kommentere! Må bare beklage at det blir krøll! :p Poenget var hvertfall at det er deilig med fredag, selvom ikke det er lik følelse som når man var yngre! Er glad i både hverdag og helg nå:) men akkurat i dag er det en super følelse, ferdig med bachelor og klar for å levere den på mandag:D litt skummelt men er litt stolt og! Hihi! Ha en super helg Kamilla:)

   • Kamilla K sier:

    Haha, ikke vet jeg! Men noe jeg vet er at det absolutt ikke er nødvendig å beklage – jeg blir bare kjempeglad for litt lyd fra mine herlige lesere, uavhengig av om det kommer oppstykket eller ei 😉
    Så fint at du er glad i både hverdager og helg – jeg synes i hvert fall det er veldig godt å ha lært å sette pris på begge deler, ikke bare hige etter helgen, og føle at man møter veggen hver mandag 😉
    Åååå! Så deilig å være ferdig 😀 Håper oppgavejobbingen har gått bra, og at du er fornøyd med resultatet! Gleder meg til å levere selv, om noen uker! Skjønner godt at du er stolt 🙂
    GOOOOOD HELG! 😀 Og takk for at du er med her!

 6. Elise sier:

  Hei Kamilla! Har du skrevet noe innlegg om hva du kunne tenke deg å bli «når du blir stor»? Eller gjort deg noen tanker om det? Det hadde i såfall vært veldig interessant å lese om. Er litt i en eksistensiell krise sånn utdannings/jobbmessig, og synes det er interessant å lese om jevnaldrenes tanker om hva de har å bidra med på arbeidsmarkedet, og hva de kunne tenke seg å gjøre selv.

  • Kamilla K sier:

   Heihei 🙂
   Nei, du, det har jeg faktisk ikke. Jeg deler noe om livet mitt her, men jeg tror folk som ikke kjenner meg ville blitt overrasket over hvor lite jeg egentlig deler. At jeg jobber, har jeg aldri skrevet i noe innlegg (er jeg ganske sikker på), og hva planen min er, har jeg heller aldri delt 😉 Jeg forstår at du kunne trengt inspirasjon på området, men jeg velger fortsatt å holde min plan for meg selv. Har du utdannelse? I hva? Hva har du lyst til? 🙂

   • Elise sier:

    Studerer juss i dag, og har noen år igjen, så har forsåvidt god tid 🙂 Men likevel, når man ikke vet hva man skal gjøre «til slutt», så er det vanskeligere å motivere seg til å jobbe så godt med skole nettopp fordi tanken om «hva skal jeg egentlig med dette» stadig dukker opp. Menmen, sånn er nå livet. 🙂

    • Kamilla K sier:

     Det skjønner jeg veldig godt. Med juss kan du jo gjøre utrolig mye. Jeg har en hel familie av jurister (og etter å ha vokst opp med dette tett på føler jeg noen ganger at jeg har studert det selv 😆 ) og det er jo et bredt spekter av felter du kan anvende de ferdighetene på. Hva vil du jobbe med? Som forsvarer, med utlendingssaker, familierett, finansadvokat, barns rettigheter, i politiet, kanskje er drømmen å bli dommer?!

     • Elise sier:

      Det er jo nettopp der problemet starter. Drømmejobben(e) er jo egentlig å være journalist, personalansvarlig/HR-ansvarlig i mellomstor bedrift, forlagsredaktør eller noe slikt noe. (HAHA, det er veldig forskjellig). Men får se. Akkurat nå tenker jeg på å fullføre neste år (da har jeg tre år juss), flytte til Danmark og ta økonomi m/juss og evnt. bygge på med Human Resource Management. Haha, det blir mange år med studier, men alt går jo mye i det samme, så jeg har et håp om å kunne fullføre studiene i Danmark på kortere enn normert tid. Haha. Nå vet du nesten mer om mine fremtidsplaner enn mine nærmeste venner og familie 😛

      • Kamilla K sier:

       Olala, spennende interessefelt du har da! Skjønner godt at du synes det er vanskelig å bestemme seg, virker som veldig mange har det slik. Høres riktignok ut som du har noen idéer som kan gi ordentlig givende resultater, om du gjennomfører dem. Mange år med studier, mange år med læring, erfaring og opplevelser 🙂
       Synes dette var interessant jeg, og nå blir jeg jo meget nysgjerrig på hva du kommer til å ende opp med! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.