13 mai 2014 -- 6:46

Gårsdagen gikk over all forventning. Jeg traff blink med tidsanslaget mitt for dagsprogrammet 07:30 – 22! Fikk gjort så mye produktivt og hyggelig, det var en ganske så perfekt mandag. I tillegg til at det var mandag, noe som i mine øyne gjør dagen skikkelig bra i utgangspunktet. Ny uke er tegn på så mye. Som et blankt ark klart til å fargelegges av deg, i tillegg til at jeg tenker vi er heldige for hver uke vi får lov til å leve her, og ikke minst når det livet vi får leve er så utrolig, utrolig gledesfylt. Dette er ingen selvfølge.

Både små og store øyeblikk fyller kvota for hverdagsglede, og jeg tør påstå jeg har blitt ganske god til å fokusere på disse tingene. Slikt gir både overskudd og økt livskvalitet. Ikke bare eksistere og gå gjennom dagene fordi man «må», men faktisk nyte de ulike faktorene en har i dagen sin, og ta i mot all glede som kommer sin vei.

hverdagen

1) Frokost på Waynes i Tønsberg. 2) «Det store kolesterolbedraget». Nesten et år siden jeg leste denne, så nå har jeg startet på nytt. og det er artig hvor mye mer jeg forstår denne gangen. Med iskaffe til. Har fått dilla. 3) Var på MegaZone på lørdag, for å spille lasertag med et knippe herlige mennesker. SÅ gøy! 4) Min faste vei til/fra trening. 5) Skal noen av dere begynne på Norges Helsehøyskole til høsten, eller? 6) Fått meg ny venn! Søt, sant? 7) Eleiko på tur. Helt normalt. 8) Morgenstund med dagsplanlegging, kaffe og total ro.

Tirsdagen min ser ut til å bli riktig så fin. Ganske lik som mandagen, men med et par timers pause fra fire. Det skal bli godt å spise et måltid hjemme igjen. Jeg har en idé om hva jeg skal lage, og gleder meg allerede.

Da gjenstår det bare å ønske dere én ting:

IMG_6828

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. G sier:

  Ha en himla bra dag du også, Kamilla!
  Eksamenslesing står på planen her…. (Farmakologi-og joy!)

 2. Elise sier:

  Håper du har en fabelaktig tirsdag, Kamilla! 🙂

 3. Ingvild sier:

  Jeg får så mange gode boktips av deg uten at du i det hele tatt tipser 😀 Eat the yolks er allerede lest.
  En liten ting jeg lurer på er hvor du har de «today»-lappene fra? De var søte 🙂
  Ha fortsatt en fin dag! 🙂

 4. Ingvild sier:

  Du gir så utrolig mye inspirasjon, Kamilla! 🙂 Tusen takk <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.