29 mai 2014 -- 9:36

Bacheloroppgaven er levert!

Tenk at tre år på Markedshøyskolen er over. Føler jeg begynte for noen få måneder siden! Superspent på sensuren, men får smøre meg med tålmodighet. Å produsere oppgaven var en fin prosess. Haha, oppgaven ble ganske annerledes enn jeg hadde sett for meg. Vi byttet problemstilling forrige uke, og både vi og veileder var fornøyde med avgjørelsen. For all del, samme tema og samme datainnsamling, bare en litt annen vri på det hele.

Vi har jobbet så bra sammen, det har vært gøy. Se, jeg må jo bare være en drøm å jobbe med.

bachelor1

bachelor2

Fatboy er digg! Alle skoler burde ha slike. Jeg vet det ser ut som jeg bare tuller og tøyser, men jeg jobbet altså så bra fra den blå/turkise der. Skikkelig komfortabel.

fatboy

Ferdig med en bachelorgrad, ja. Det gikk sannelig fort!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Gratulerer!!

 2. Maja sier:

  HIPP HURRA!!! Gratulerer x 1000! 😀 Kjenner så godt den følelsen når man endelig har fått levert, og vips – plutselig er man i mål med noe som føltes årtusener unna da man først startet på det. <3

  • Kamilla K sier:

   Takk, takk, takk, Maja! 😀 Ja, husker jeg tenkte at det nesten aldri kom til å ende. 1-2-3 så var tre år forbi, og jeg føler det har gått så fort at jeg ikke engang skjønner det. Men du vet hva dette betyr – snart kaffedate!

 3. Anine sier:

  Gratulerer! 😀

 4. Linn sier:

  Gratulerer så mye!! 🙂 Nyyt sommerferien (og si ifra når lista er klar..)

 5. Nicole sier:

  Gratulerer så utrolig mye! Lykke til med veien videre 🙂

 6. Marte sier:

  Tiden flyr når man har det gøy. Er det ikke det man sier? 😉
  Gratulerer så masse, Kamilla! Krysser fingrene for et resultat du blir fornøyd med! Nå må du nyte ferien og fylle dagene med det som gir deg noe, og som gjør deg glad. Men akkurat DET vet jeg du er ganske god på fra før 😉 Kos deg og nyt sommeren!

 7. Ingrid sier:

  Gratulera!

 8. Mari sier:

  Gratulerer! 🙂

 9. H sier:

  Gratulerer SÅÅÅ mye!!! Spennende 🙂 Hvor er shortsen din fra? Den var fin, og egentlig hele outfiten din!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.