4 april 2014 -- 6:20

God morgen, fintfolk!

Jeg vet jeg har mange over snittet treningsinteresserte lesere, så jeg tenkte jeg skulle tipse dere om at Fredrik (den beste coachen, helt objektivt sett) nok en gang skal holde workshop i olympisk vektløfting, på Magnat. Det går over to dager: 26. og 27. april. Han har gjort dette flere ganger før, og det har vært svært vellykket. Et par av de som var med første gang, skal snart delta i konkurranser, så givende synes de det var. Nyttig både for egen del, eller hvis man er PT, og ønsker å utvide kunnskapsdatabasen sin. Helgen består av både teori og praksis.

Kurset koster 2 000 kroner, og varer i ca. fire timer begge dagene. Les gjerne mer her, om workshopen og ikke minst hva andre kursdeltakere har sagt om sin erfaring. Jeg har selv trent på Magnat på flere av kursdagene, og det har vært topp stemning der.

Send en e-post til fredarn (a) fredarn.com om du er interessert i å melde deg på, eller har noen spørsmål. Og hils fra meg, såklart. I den anledning kan jeg ikke se for meg noe mer passende, enn å legge ut en video av vektløfteren, ta 100 kg støt. Så kan jeg vise rykk, med bittelitt mindre vekt…

Grunnen til at jeg sier i fra nå, er fordi at de som sender inn endelig påmelding innen søndag (6. april) får fire ukers online oppfølging etter kurset, uten ekstra kostnad! Det er bare et helt sprøtt tilbud. Altså åtte timers workshop, pluss én måneds oppfølging, med for eksempel teknikkfeedback på videoer, svar på spørsmål rundt treningsprogrammer osv. Slikt kan man få myyyye ut av.

Om du vil, men ikke kan/har råd denne gangen; send Fredrik en e-post, så gir han beskjed når neste workshop finner sted, så kan du eventuelt melde deg på da.

Synes for øvrig det er superdupermegakult at noen av dere har hatt timer med Fredrik, etter å ha lest om ham her. Senest på tirsdag tok jeg high-five med en søt jente som hadde hatt en god PT-time med F, på grunn av bloggen min. Sånt er nesten bare for kult.

Nok prat. Jeg vil ha kaffe, jeg vil løse kryssord, og jeg vil på tur. God fredag! Kos dere!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Synne sier:

  Hyggelig med high five på tirsdag:) takk til deg for bra tips til valg av pt, det blir også workshop i vektløfting på meg (noe jeg aldri hadde sett for meg å være med på for kort tid siden). Også, tusen takk for en reflektert og fin blogg, du inspirerer og motiverer!

  • Kamilla K sier:

   Oh, kult – nå kan jeg navnet ditt 😀 Bare hyggelig 😉 Så gøy (men ikke uventet) at du ble fornøyd, og at du skal på workshop. De som har vært med tidligere har vært veldig begeistrede, har jeg fått inntrykk av. Kanskje vi sees på Magnat igjen da 🙂

   Tusen takk for så gode ord! Slikt motiverer til å fortsette med dette 🙂

 2. Solveig sier:

  Takket være deg sitter jeg med inntrykket av at Fredrik er den beste PT-en i hele landet 😀 Må jo være en grunn til at du, som er så nøye med hvem du omgås med og hva du slipper inn i livet ditt, trener så mye med ham. Bor litt for langt unna til å delta, men håper workshopen blir bra!

  God helg, Kamilla. Takk for at du driver den ene bloggen det faktisk er verdt å ta til seg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hahaha LIKER det 😀 Det er nok noe i den teorien din – bra observert!

   Tusen takk for det, det er slike tilbakemeldinger som gjør dette virkelig gøy! God helg 🙂

 3. Hjertelig takk for gode ord, Kamilla!!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.