13 april 2014 -- 11:12

Kjære vene, for en treningsuke! Skjønner nesten ikke at det er mulig. Så mye fremgang og så mye treningsglede. Så langt er 2014 et helt ubeskrivelig bra treningsår. Ikke så overraskende, når jeg har #denbestecoachen. Folk som skriver hashtags steder det ikke er meningen er teite, ass. Noen ganger må man.

Mandag: Pers i knebøy! 107 kg. Pers i markløft! 137,5 kg. Seriøst, dette er gøy! Haha. For en liten stund siden pratet Fredrik og jeg om et markløftmål, og da han foreslo et spesifikt tall, tenkte jeg at han hadde gått fullstendig fra vettet. Men nå begynner det faktisk å virke oppnåelig. Gira! Får bare fortsette å drikke kraft og kjøre øvelser for ryggen. Og bøyen… La oss bare si at det er en grunn til at «bøy» og «gøy» rimer. *hjerte*

1

1) Mestringsfølelse!!! 2) Enda mer mestringsfølelse!!! Seeee alle de fine Eleiko-skivene <3

Tirsdag: Ble faktisk støl av denne økten, det skjer ikke så ofte. Push-ups og chins sto i hovedfokus, det skjer heller ikke så ofte. Så snek jeg meg til en lett rykk-seanse. Har man lyst, har man lov.

2

1) Løftefjes, sa du? 2) Så satt man der da…

Onsdag: Pers i frontbøy! Tjohei! På onsdag i forrige uke skrev jeg at det ikke var langt igjen til 80 kg. Vel, det var det ikke heller. Og jeg tok det nærmest som saktebøy med stopp – brukte hele tre sekunder ned, og satt mye lenger enn nødvendig. Oh, well. Jobber med å holde albuene høyt nok opp, på vei opp. Markløft fra lav kloss gikk fint, med et par énreppere på 130 kg. Bra økt!

3

1) Batmangenseren gir ekstra energi og glede. 2) Sett deg, og reis deg.

Torsdag: Benk med stopp ble torsdagens hovedøvelse. Jeg er litt snodig når det kommer til stopp-versjoner i bøy og benk, for jeg løfter omtrent det samme som det jeg perser i! Haha. Så da virket det mulig å perse i vanlig benk, men å forandre øvelsesvariant etter mange sett med stopp, funket IKKE. Totalt forvirrende. Bra økt, da.

Fredag: Startet økten med noen styrkevendinger, og det gikk vesentlig bedre enn forrige gang. Perset på en måte (ikke). Da jeg perset i støt for et par uker siden, tok jeg en uplanlagt styrkevending, i stedet for å vende ordentlig. Haha, meg og mine påfunn. Markløft opp til 130 kg, etterfulgt av fire reps med 110 kg. Og saktebøy! Fire sekunder ned, ett sekunds stopp, fire sekunder opp. Filmet det første arbeidssettet (40 kg), før det ble fullt fokus opp mot 70 kg. Repspers på både 40, 50 og 70 kg. Ikke noe er som når lårene rister, og man må fortsette å bremse.

Lørdag: Rykk til 1 kg under pers. Prøvde å perse, det funka dårlig. Så ble det støt, opp til 1,5 kg under pers. Deretter, dere… Etter to timer på Magnat, ble det pers i knebøy! Woho! Jeg ble lurt, haha. Jørn sa det var 108 kg, altså én kg mer enn jeg klarte på mandag. Jeg var i bøytåka (den nye ammetåka), så reagerte ikke på at det faktisk lå 109 kg på stanga. Men det gikk! Til slutt tok jeg repspers med 100 kg markløft; åtte repetisjoner. Hadde sikkert klart flere, om jeg ikke hadde tatt fem repetisjoner rett før, haha. For en økt!

Søndag: Skogstur med Ingrid, rundt Nøklevann. Bilder kommer til uken.

God søndag, små påskeharer!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Herregud, du er gæærn! (og flink!)
  Har selv aldri vært noe glad i knebøy, føler meg veldig utrygg når jeg tar det. Men har begynt å ta frontbøy i stedet, og det liker jeg egentlig mye bedre! Meeen uansett – kjempebra jobba!

  • Kamilla K sier:

   Takk for det 😀 Haha!
   Så bra du har funnet noe du liker, og at det innebærer styrketrening 🙂 Frontbøy er en fin øvelse!

 2. Elin sier:

  Så flink du er, Kamilla 🙂

 3. Sprek, sprekere, Kamilla. Jeg tror ikke du vet hvor mye inspirasjon jeg henter fra deg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.