6 april 2014 -- 9:57

For en uke! Den har vært så fin, og selv om ikke det er unormalt her i gården, føler jeg den har vært ekstra fin, fordi den har vært en kontrast til forrige uke. Den desperate følelsen etter å klare å holde mat nede er nå et fjernt minne, og det har vært deilig å ikke sove to tredjedeler av døgnet. Jeg liker å være våken, ha energi, og leve livet mitt. Det er heldigvis slik jeg pleier å ha det, og slik det har vært denne uken. Treningen har ikke båret preg av matforgiftningen. Synes det er litt rart, men klager absolutt ikke.

Mandag: Ny knebøyrekord! Woho! Gøy, gøy, gøy! 106 kg, og det gikk lettere enn de forrige persene. Slikt kan jeg like. Å se filmen er jo rene fryden. Så da var det jo bare å peise på med repspers på 110 kg og 116 kg i markløft, siden jeg(vi) først var i gang. Jiiiho!

1

1) Bøy er gøy! 2) Finn Willy/Kamilly.

Tirsdag: Det holdt ikke med opp til maks i benkpress, neida – deretter sto saktebenk på menyen. Fire sekunder ned, ett sekund stopp, fire sekunder opp. Finnes det noe tyngre? I så fall vil jeg ikke vite om det, haha. Chinsfest, etterfulgt av et par lette øvelser til slutt. Satt en del timer med eksamen etter trening, og ble ferdig, så da feiret jeg med tur til Grefsenkollen. 7,6 km.

2

Selfiiiiiiiiiiiie! Med kaffe og eple, to gode følgesvenner.

Onsdag: Beina ble mye brukt på onsdag. Leverte eksamen, og gikk hjem (6 km), noen timer senere gikk jeg tur med en venninne og voffsen hennes (11 km), og så sto trening på planen, og der ble det dobbel pers i frontbøy! Gøy! I uke 7 ble 73 kg persen, og på onsdag fikk jeg først opp 75 kg, så et halvveis godkjent løft på 77,5 kg, og så et ordentlig godkjent løft på 77,5 kg. Fornøyd! Nå er det søren meg ikke langt igjen til 80 kg der! Etter en lang frontbøyseanse sto en ny øvelse for tur: markløft på kloss. Tuuuungt å holde spennet så mye lenger, men absolutt en Kamilla-godkjent øvelse. Fem løft på 100 kg, etterfulgt av 3×3 på samme vekt. Super økt! Super dag!

3

1) Bare reis deg! 2) Eleikokos!

Torsdag: Trening med Tor-Arne!!! Superkos! Tok et par perser i push press (elsker å ta øvelser jeg tar latterlig sjelden, så er persegarantien stor – ikke at jeg ikke perser i andre øvelser hele tiden da, haha), og hadde i det hele tatt en god økt. Skravlete økt, men det er sånn det skal være noen ganger (alltid).

4

Tøysekopper!

Fredag: Tjohei, knebøy med stopp! Det gikk så bra, og jeg var visst sterk og greier! Ikke verst. Fem repetisjoner på 40 kg, 60 kg, 70 kg og 80 kg, etterfulgt av tre på 90 kg. Bøy er gøy! «Rack pulls» var ny øvelse for meg, men den slo sannelig godt an. Opp til tre repetisjoner på 150 kg, det var første gangen jeg har holdt så mye vekt i hendene. Og TI repetisjoner med 110 kg (eller var det 100 kg?) var ikke bare-bare, gitt. Men det gikk. Ti repetisjoner med 60 kg vanlig markløft med en gang etterpå, ble en utfordring for grepsstyrken. Men det gikk, det òg. Det hele ble feiret med femti spensthopp til benk. Skål!

Lørdag: Lørdagsøktene er noe for seg selv, på Magnat. For min del har det blitt den ene økten i uken hvor jeg kjører rykk og støt. Energien var på plass, men fokuset var på ferie, så etter over en time med middelmådige løft, søkte jeg trøst hos knebøy. Også prøvde jeg benkpress med kloss, for første gang.

Hundje shiiiilo.

Søndag: Treningsfri. Stikker snart på skogstur. Spent på forholdene, ettersom det var nedbør i går. Skal gå til et utsiktspunkt, så krysser fingrene for at tåken letter, noe det allerede ser ut til at den er i ferd med å gjøre.

Hvordan går det med deres trening? Har 2014 vært et bra treningsår så langt? Fortell!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Malin sier:

  Du altså! Jeg blir så import over de øktene dine, og ikke minst inspirert!!
  Treningen min går veldig bra. Jeg har virkelig troen på 2014. Jeg har falt for kettlebells, og synes det er super kjekt (og tungt) å svinge rundt på disse kulene.
  Jeg vurderer å investere i løftesko, mtp på mark og knebøy. Nå er ikke jeg like sterk som deg (enda ;)) men tror du det kan være lurt alikevel?

  Håper søndagsturen var fin 😀

  • Kamilla K sier:

   Haha, synes det var mye morsommere at du ble import, enn imponert 😀 Men okei da.

   Så utrolig herlig lesing – at det går bra, at du har troen, og ikke minst at du har funnet noe som passer deg så fint! Det er jo oppskriften på suksess! Kos deg masse videre med det 🙂 Løftesko kan jeg absolutt anbefale. Tar de riktignok av når jeg kjører markløft (da skal man jo være flaaaat), men til alt annet er de gull! 😀 Da jeg først kjøpte mine tenkte jeg «hvorfor i alle verdens dager ventet jeg så lenge med dette?» 😛 Det er vel sånn med mye her i livet, så jeg kan ikke gjøre annet enn å si at JEG i hvert fall er veldig fornøyd med å ha kjøpt det selv 😉 Uavhengig av hvor sterk man er, bidrar de jo til bedre teknikk, for veldig mange 🙂

   Takk! Det var den! Håper søndagen din er fin 🙂

   • Malin sier:

    Det var det svaret jeg håpet på, så da bestillte man plutselig ett par sko da. Uuups 😉

    Ja, det er ofte slik med mange ting her i livet. Litt som «HVORFOR begynnte jeg ikke å farge brynene mine før jeg var 25» for å ta ett banalt eksempel fra mitt lille liv !

 2. Malin sier:

  IMPONERT, ikke import. Men joda. Du tog an? 😉

 3. Elin sier:

  Så flink du er 🙂 veldig imponert! Hittil har treningen min gått bra, har begynt å trene mer de dagene jeg trener.

 4. Amalie sier:

  Tusen takk for at du driver denne fantastiske bloggen!! Min guilty pleasure er daglige besøk på rosabloggene som, ca. uten unntak, inneholder silikon, restylane og et kroppsfokus uten like. Istedenfor å kutte ut mitt daglige blogg-raid, avslutter jeg heller med å klikke meg inn på din blogg. Så får du meg kjapt ned fra denne rosa skyen, og erstatter min kortvarige hunger etter mageruter og barbiekropp – med hunger for en sunn kropp, sterk psyke og et positivt sinn, hehe:)

  • Kamilla K sier:

   Åh, den første setningen der må være den beste å starte dagen (og uken) med 😀 Tusen takk, Amalie!
   Liker bevisstheten din rundt det hele – da tror jeg liksom ikke det andre er like farlig, når du fra første sekund egentlig vet å være kritisk. Og for en ære å få være motstykket og avslutningen på hele den seansen der 😀 Bra deal vi har! 😀 Håper uken din blir bra!

 5. Johanne sier:

  Leser du bloggen gryhammer.blogspot.no? 🙂 Hennes meninger om mat og helse fikk meg til å tenke på deg, særlig det hun skrev fredag 28. mars :))

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.