28 april 2014 -- 7:34

God morgen! Ja, er det en god morgen? Det er det her, i hvert fall. Jeg føler meg uthvilt, og klar for en ny uke. Bare det at det er mandag gjør meg skikkelig glad, men en god natts søvn, som en fin avslutning på en knallbra helg, er selvsagt energigivende, det også.

I går var virkelig en perfekt dag å gå skogstur på. Håper flere Osloborgere utnyttet muligheten. Jeg har fått både skille og fregner. Vi var et følge på syv stykker, i tillegg til to voffser. Hyggelig!

1

2

3

4

Se, så flott det var! Vakre Oslo.

I dag står en hel del skolearbeid på planen her. Har eksamen om én uke, i tillegg til at bacheloroppgaven krever sitt. Det er jo virkelig ikke lenge igjen av semesteret! Skremmende og gøy. Jeg har planer om en lesepausetur også, for solen stråler, og da kan jeg kombinere det med å kjøpe mat på hjemveien. Så blir det trening senere. Så vet dere det, sikkert kjempeinteressant, haha. Håper helgen deres har vært fin, og at uken blir knall!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Caroline sier:

    Elsker den stemningen de bildene gir ^^

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.