30 april 2014 -- 9:29

Heihei!

Etter påsken falt jeg visst helt ut av disse bloggrutinene. Morgenrutinene mine i det hele tatt, har på 1-2-3, blitt helt annerledes. En kombinasjon av økt søvnbehov og stor forandring i timeplanen, er nok forklaringen. Jeg merker også at dagene er en smule mer travle, og hva har måttet vike? Oppsøking av negativ helseinformasjon, fra blogger og andre kilder. Så nå tror jeg at kroppsfokuset har forsvunnet, at det kun blir formidlet god informasjon, og at alle er snille med hverandre. Neida. Så naiv er jeg ikke. Men med vesentlig mindre slikt tøv i livet, tenker jeg også mindre over alt dette, noe som igjen passer veldig fint, fordi jeg har nok av annet å tenke på.

Det er stort sett skole, trening, kaffekos og turer det går i. Og litt mer skole. Og mat og søvn, selvsagt.

IMG_6238

Det er kanskje litt vanskelig å se, men treningssokkene mine matcher skriften på t-skjorten. Hverdagsgleder.

IMG_6241

Når man kan sitte ute, i shorts og t-skjorte, og lese til eksamen, mens man spiser bringebær… Da er livet bra.

IMG_6302

Klar for tur! En selfie først. Alltid.

IMG_6315

Herlige Frognerparken.

IMG_6317

Bare litt frem og rundt, så er man på Magnat. Ingen dum vei å gå.

IMG_6346

Bacheloroppgave, bacheloroppgave, bacheloroppgave. Og litt mer bacheloroppgave.

IMG_6370

Kaffekos med Alexander, på en solfylt lørdag. Igjen: bra liv!

IMG_6443

Fra kaffekos til Eleikokos. Kos, kos, kos! Liker’e.

IMG_6467

Gårsdagens morgenstund, på verandaen. Tror jeg må lage et eget innlegg om den boken der.

IMG_6502

Hyggelige omgivelser, på vei hjem fra trening. Har begynt å gå hjem fra Magnat mens jeg hører på podcast, de dagene jeg ikke trener sent. Skikkelig meg-tid, og det føles som om strekningen, på ca. 7 km, blir kortere og kortere for hver gang. Deilig å snike inn slik aktivitet, når det ellers blir mer stillesitting enn jeg er vant med.

Vel, nå har jeg hengt på nettet litt for lenge. Oppgaveskriving står på planen, før jeg skal hente halve postkontoret. Senere blir det trening, og mer oppgaveskriving, før jeg skal på… fest? Eller noe sånt. Ha en fin onsdag!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  Det er så fantastisk å se hvordan du strukturerer livet ditt. Forstår ikke hvordan du får alt til, og fortsatt koser deg. Likevel må det jo være en fantastisk følelse å få gjort alt. 🙂

  • Kamilla K sier:

   Oi, så hyggelig å lese. Hehe, jeg «bare» gjør det jeg liker. Men så har jeg nok, i en viss grad i hvert fall, trent meg opp til å like produktivitet. Og da blir det raskt vinn-vinn 😉 Jeg er riktignok ikke noe supermenneske, så jeg har helt klart mine lite effektive stunder også altså. Men totalt føles det som en meget behagelig balanse!
   Håper du har en finfin dag!

 2. Ellen Marie sier:

  Hei!
  Kommer du til å skrive et innlegg om det du leste om p-piller for en stund siden?
  Min mor påstår at man lettere kan gå ned i vekt uten p-piller i kroppen, tenker det må jo være verdt et forsøk… Og det er jo uansett ikke noe sunt:/

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Hm… Hva tenker du på da? Jeg er selvutnevnt hormonnerd, så man kan si jeg har lest en del om temaet, kunstig hormontilførsel inkludert.
   At p-piller ikke er sunt, kan vi være fullstendig enige om 😉

   • Ellen Marie sier:

    Hadde vært kjekt å lese det du vet iallefall:) Er jo et veldig interessant tema:) Så kommentaren din nedenfor til noen som spurte om p-piller… Er sant som du sier, man må kanskje bare lete litt selv. Meeen, hvis du skulle ombestemme deg- I will be happy! 😉

 3. Thea sier:

  Jeg trenger en Balenciaga i livet mitt tror jeg – har ikke du en svart også? Dette er helt out of topic, og neste spørsmål er like på jordet: Hva ville du anbefalt av prevensjon? Jeg og en venninne har snakket mye om dette, fordi vi begge ikke har noen problemer med menstruasjon. Jeg er livredd for å trykke i meg piller av noe slag, og jeg er veldig redd for å skulle begynne på p – piller og «fucke» opp hele systemet. Kanskje du ikke vil svare på det, men det er så få troverdige kilder på sånn… :):)

  • Kamilla K sier:

   Spør du meg, er svaret ja, det trenger du. Haha 😛 Har den røde (work), en svart (city) og to clutcher (gråblå envelope og rosa strap envelope) 🙂 Fine babyer! Hvilken modell og farge ønsker du deg?
   Ang. det andre spørsmålet har jeg mye jeg gjerne skulle sagt om saken, men fordi det handler om nettopp det det gjør, og jeg ikke har noe formell utdannelse på området, tør jeg ikke skrive det her. Men det høres ut som du/dere har skjønt en hel del allere, så oppsøk mer informasjon og lær mer om det. Som med så mye, kan det lønne seg å benytte seg av engelske søkeord. Bah, skulle ønske jeg hadde kompetansen til å uttale meg om dette, for det har etterhvert blitt et tema jeg bryr meg mer og mer om. Lykke til 🙂
   Liker forresten slike kommentarer. Vesker og hormoner, en herlig miks 😀

   • Thea sier:

    Balenciaga city i svart er favoritten av de veskene 😀 Tror det får bli veskekjøpet sommeren 2014! Eller Givenchy Antigona….eller noe annet, hehe!
    Jeg har som deg begynt å bry meg ganske mye om det, for jeg blir mer og mer sketisk til hva vi dytter i oss av medisiner og piller. En del av mine venner putter i seg så mye smertestillende at jeg blir bekymret. Det kan kanskje ikke sidestilles med p – piller som har så mye hormoner i seg(antar jeg, kan jo egentlig ikke så mye om det). Uansett, jeg er skeptisk til tanken om å bruke en pille HVER ENESTE dag med så mange (mulige) bivirkninger. Men, nå som sommerferien starter neste uker så er det på tide å dukke ned i noen andre temaer, så dette skal jeg vie tid til å utforske. Selv bruker jeg ingen piller, og jeg ikke huske å ha brukt smertestillende. Naivt kanskje, men jeg tror kroppen klarer å fikse problemer av mindre art helt fint selv!

    Så bra, det er jo godt man har forskjellige interesser i livet; alt fra helse til vesker og livet generelt 😀

    • Kamilla K sier:

     Jeg kan absolutt anbefale svart city i hvert fall, den er så praktisk og fin og myk og god at det er helt genialt. Balenciaga-skinnet er noe for seg selv 😉

     Jeg er veldig, veldig enig med deg. Både når det kommer til smertestillende og til hormontilskudd. Selvsagt, det er en tid og et sted for smertestillende, men slik mange bruker det nå, ville i hvert fall aldri jeg brukt det. «A pill for every ill» synes jeg er en skummel tankegang. Jeg tenker også slik, at kroppen er ment til å takle mye, og lege seg selv i mange tilfeller, men det kan kreve tid og hvile, noe det ser ut til at folk ikke er villige til å gi den. Vi får bare passe på oss selv, og gjøre det vi tror og mener er riktig 🙂 Jeg kunne ikke tenke meg å putte så mye rart i meg, men det får være mitt valg.

   • Elise sier:

    Blander meg litt her, jeg. Spennende tema! Hadde vært interessant å vite hva du tenker om det finnes noen reelle alternativer for prevensjon, Kamilla. Selv uten formell kompetanse så må det jo gå an å skrive om alternativene. Har lest en del om sånn ladycomb og diverse andre comber som måler temperatur og dermed slår fast sikre/usikre perioder. Men der ser det jo ut til at opp mot halve syklusen blir «røde dager», og da er det brått litt kjipt. Har virkelig forsøkt å finne et godt alternativ, men dessverre uten hell.

    • Kamilla K sier:

     Bare å blande seg, Elise! 😀
     Jaja, jeg mener ikke at man MÅ ha formell kompetanse for å uttalle seg om noe som helst, men jeg setter meg selv i en sårbar og uønsket posisjon, hvis jeg begynner å gi råd om slikt her. Derfor går lista der, for meg. Men ut i fra mitt helsefokus, er det nok ingen overraskelse at jeg ikke er spesielt begeistret for hvor lett det er for alle jenter å trykke i seg fabrikkproduserte hormoner 😉 Synes også det er en anelse komisk (nitrist, egentlig) hvordan det i ny og ne er fokus på utvikling av piller for menn. Sånn at jentene skal slippe å ta den hver dag. Som om det hjelper totalt sett 😛 Mye «lette» penger i det da, så for all del.
     Har du prøvd PFC? Og hvor har du det fra at så store deler blir røde?

 4. Susan sier:

  Åh, fin bok. Resonnerte veldig godt hos meg.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.