Nøklevann rundt

God morgen! *strekkeseg*

I går startet Ingrid og jeg dagen før resten av hovedstaden, og tok oss en tur i Østmarka. Vi gikk fra Skullerud, via Rustadsaga, rundt Nøklevann. Gleder meg til å ta turen tilbake, når det er ordentlig grønt. Da er den runden virkelig noe for seg selv. Har skrevet om turen i markaguiden min.

noklevannrundt

Frisk luft, deilig natur og godt selskap. Vi pratet blant annet om hvor utrolig flott det er når man ser at mennesker rundt seg, finner ro med seg selv, og den de er. Det er virkelig hjertevarmende. Så mange går rundt og er usikre på seg selv, og streber etter noe de kanskje ikke vet hva er, eller egentlig ikke ønsker selv. Men noen klinker til, og setter egne brikker på plass, og den livsgleden og selvsikkerheten man ser der, den unner jeg/vi alle. Det er så godt å se at mange blir bedre mot andre, når de er bedre mot seg selv. Vinn-vinn! Selvutvikling er spennende.

Vel, da får jeg komme meg opp. Blogger fra sengen, til en forandring. I dag skal jeg hente pakker på postkontoret, kjøpe kraftbein, lese til eksamen, møte Alexander og trene med Fredriiiik. Solen skinner som bare det, så jeg må nok gå en diger omvei til posten, hehe. God mandag!

4 kommentarer til “Nøklevann rundt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *