Mat #86

Jeg trodde ikke jeg skulle kunne legge ut matinspirasjon denne uken, fordi jeg spiste som en spurv forrige uke, som følge av matforgiftning. Men i “MAT”-mappen lå det mange godsaker, så da kjører vi på.

1

Pip-pip (kylling), mais, agurk og cherrytomater.

2

En fastfood-favoritt: avokado med pesto.

3

Salat (isbergsalat, ruccola, paprika og urtesalt), agurk med smør og andeleverpaté, paprika og egg.

4

#eattheyolks sier jeg bare. Eggehviten falt fra hverandre, men det gjorde ingenting, da jeg satt igjen med denne lekre kula!

5

Frosne bringebær er fortsatt en stor favoritt her, og det samme gjelder…

6

Frossen mango! Godis.

7

Eggerøre, stekt squash og paprika.

8

Kjøleskapets feteste hylle (haha humor<3). Kommer ikke til å merke det om Rørosmeieriene legger ned med det første, hehe. Men uff, skal ikke spøke om sånt. Kan ikke huske å ha tatt dette, så er neimen ikke sikker på hva poenget var. Men med så mange godsaker samlet, trenger man vel ingen ekstra grunn?

9

Laks stekt med tacokrydder (SÅ godt!), mais og erter.

10

Dette var perfekt for en kropp uten matlyst: smoothie! Noe sånt som banan, blåbær, ananas og mango. Tror jeg. Sånn ca. Servert med stil – såklart.

Hvis jeg får tid, skal jeg lage lammeleverpostei i helgen. Eventuelt til uken, det kan nemlig se ut til at jeg skal være supersosial hele helgen. Me får sjå! Uansett: spis næringsrik mat, og ha en fin dag!

9 kommentarer til “Mat #86

 1. Tone

  Åh laks med tacokrydder! Det er en uslåelig kombinasjon. Regner med du ikke hiver deg over meieriproduktene med det første, men det er supergodt med en kladd creme fraiche i panna også. Vann i munnen. Plutselig fristet ikke kyllingen i dagens matpakke like mye.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Haha, åh, beklager, men det der fristet virkelig ikke. Hadde du skrevet det for et par uker siden, derimot… 😀 Men takk for tipset da! Håper kyllingen smakte godt!

   Svar
 2. Hanne

  Kamilla, jeg må fortelle deg noe! 😉 Usikker på hvordan jeg skal si dette uten å fremstå som helt “Halleluja” og frelst, men here goes: Din blogg har hatt stor betydning for de endringene jeg har gjort i mitt liv den siste tiden, og jeg ville bare at du skulle vite det. At ordene du bruker mye tid på å dele med leserne dine faktisk gjør en forskjell. Håper du får en super dag, og nå er det jammen snart helg også! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Åååå! 😀 Jeg blir så utrolig, utrolig glad og takknemlig for slike tilbakemeldinger! TAKK! Åh! Det er kommentarer som det der, som gjør at jeg fortsetter å blogge. TUSEN TAKK!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *