15 april 2014 -- 8:08

Hei, folkens! Vet dere, nå vurderer jeg å sette på SelfControl-appen for å blokkere Etsy og weheartit fra denne maskinen for noen dager. Snakk om tidstyver! Weheartit er hakket mer uskyldig, jeg ender jo opp med å bestille ting fra Etsy. Utrolig hva man kommer på at man «trenger» når man ser en fin ting. Sånn som passholdere. Jeg har aldri helt skjønt poenget med det, men her om dagen hadde jeg plutselig fire stykker i handlekurven. De var så søte! Bestilte ingen da. *klappåskulderen* Bestilte heller andre ting…

Apropos søte ting! Jeg var en temmelig søt unge, hehe. Måtte le litt da jeg så dette blinkskuddet; sitter i en ganske så perfekt knebøy (hælene i bakken og dyyyp bøy – og la oss bare satse på at det ikke er noen butwink bak der), og har rosa bøtte og spade. Med andre ord: ingenting har forandret seg! Haha. Synes for øvrig den buksen der var ganske kul, må se om jeg kan finne noe lignende. I en litt større størrelse. Glad jeg har en flink fotografpappa, som har foreviget så mange store og små øyeblikk.

1

Foto: Pappa K.

Når vi først er i gang med totalt tilfeldige bilder…

kodakmoments

1) Si hei til Aaron, min nyeste hundevenn. 2) Bacheloroppgaven går stadig fremover. Kommunikasjon, motivasjon og påvirkning er så utrolig interessant! 3) Ut på tur, aldri sur! 4) Hjulene på bussen de går rundt og rundt… Jeg er fornøyd med kollektivtilbudet i Oslo, jeg. 5) Dedikert student! Fulgte med altså, men det var repetisjonsforelesning, så det var ikke voldsomt mye å notere. 6) Løftepause. 7) Alltid godt å sette seg, etter en lang skoledag. Noen slenger seg på sofaen, andre slenger 95 kg på nakken. Smak og behag. 8) Morgenhumør! 9) Treningshumør! 10) Kan tenke meg Jeanette synes det er betryggende å jobbe med meg. Jeg har så mye nyttig informasjon på lager, haha… Når jeg skriver går jeg inn i en svært fokusert tilstand, og jobber ganske intenst. Når jeg har fått gjort en del, trenger jeg litt humor. Lurer på om Jeanette noen gang kommer til å bli vant til hvor plutselig dette skiftet skjer. *stabil*

snapshots

1) Jeg gikk med jeans i går!!! Alexander var like overrasket som meg, haha. Jeg går med kjole, skjørt eller treningsklær… Sånn egentlig. 2) Herlig Tjuvholmen-arkitektur. 3) Oslove<3 4) Kvalitetstid, med krysskord, vann, kraft og kaffe. Ting på K, vet dere… 5) I dag er det søknadsfrist for alle CK-skolene! Søk, søk, søk! 6) Herlig vårvær, på vei gjennom Frognerparken i går. Hadde en så braaaa treningsøkt!

Se der ja, dette var sikkert et uhyre interessant innlegg. Ha en fin dag! 😀

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Veronika sier:

  Godt at jeg ikke har vært på etsy ennå da. Har vurdert å titte innom, men like greit å holde seg unna tydeligvis 😉

  Så deg i Frognerparken i går faktisk. Det var litt rart, fordi du smiler på så og si alle bilder, men det gjorde ikke da jeg så deg i går. Men kanskje ikke så rart; man kan jo ikke gå og smile hele tiden 🙂

  God tirsdag! Ha en fin påske videre!

 2. Du var så ufattelig søt!!! 😀

 3. Marianne sier:

  Hvilket studie går du?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.